José Carreras koncert 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.16 kovacsad

José Carreras koncert 2016-ban - Jegyek itt! Karácsony előtt 2016. december 8-án majd karácsony után 2017. január 20-án is koncertet ad José Carréras. A budapesti koncert 2017-ben az Arénában lesz.

Jose Carreras egy hónappal a magyarországi koncertje előtt ünnepli 70. születésnapját, így az utolsó turné és a különleges jubileum egy igazán felejthetetlen, csodás dallamokkal és emlékekkel tűzdelt koncertet ígér. Az este során José Carreras életpályájának fotói jelennek meg a képernyőn, melyek méltóképpen illusztrálják majd a dalokat, életének a dallamát.

Budapesten már számos alkalommal elkápráztatta hangjával a közönséget a legendás operacsillag José Carreras. Nem lesz ez máskoént 2017. január 20-án sem, amikor ismét Budapesten lesz látható ,de ezúttal a Papp László Sportarénában.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A három tenor egyikeként világhírűvé vált énekes karácsony előtt koncertezik majd Pozsonyban is 2016. december 8.-án. A különleges koncertre már most elkezdték elkapkodni a jegyeket, így aki nem akar lemaradni José Carreras 2016-os koncertjéről az jó ha már most megvásárolja jegyét. A Zimný štadión Ondreja Nepelu Bratislava maximum 10.000 fő befogadására képes és az legdrágább valamint a legolcsóbb jegyeket kapkodják el a leggyorsabban. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A pozsonyi koncertet megelőzően 2016. szeptember 10-én Gratzban a Stadthalleban is fellép José Carreras. Jegyvásárlás itt!

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Grigory Sokolov koncert 2016-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
2016. április 25-én Budapesten a MÜPA-ban ad koncertet Grigorij Sokolov zongoraművész.
Nikolai Lugansky zongoraestje 2016-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
2016. október 20-án a MÜPA-ban ad koncertet Nikolai Lugansky.
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES koncertek lesznek a Nyugati, Déli és a Keleti pályaudvaron!
A dátumok és a helyszínek listája illetve minden további fontos információ a cikkben.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Pécs, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.
360 fokos panorámával és új attrakcióval vár Budapest legmagasabb korcsolyapályája 2019-ben!
Az előző évek rendkívüli sikerei után november 18-án hétfőn újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, ahol idén egy páratlan attrakcióval is készültek. Az Intermezzo ...
Metallica Symphonic Tribute koncert 2020-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Metallica Symphonic Tribute 2020.március 12-én kerül sor a Budapest Kongresszusi Központban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK