Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014-es program és jegyinfók itt!

2013.12.10 kovacsad

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014-es program és jegyinfók itt!

2014-ben ismét változatos programokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es programjában kiemelt figyelmet kap majd idén is a Shakespeare Fesztivál és a Városmajori Színházi Szemle, ahola legjobb és legérdekesebb színházi produkciókat láthatjuk.

2014-ben ismét változatos programokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es programjában kiemelt figyelmet kap majd idén is a Shakespeare Fesztivál és a Városmajori Színházi Szemle, ahola legjobb és legérdekesebb színházi produkciókat láthatjuk.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad kínálata igazán izgalmas lesz, hiszen 2014-ben ismét Budapesten ad koncertet a Buena Vista Social Club, és az oepra rajongóit is két fantasztikus opera várja. A 2014-es programban szerepelni fog Verdi Aidája, valamint színpadra állítják Bizet legkedveltebb operáját a Carment. Az opera bemutatók szereposztásáról még nincs hír, de várhatóan most is sztárok játszák a főszerepeket. A Budapesti Nyári Fesztivál programját fogja színesíteni a Budapest Jazz Orchestra előadása is és az egyik legismertebb musical klasszikus a My Fair Lady musical is, amit 2014-ben szintén láthatunk a Margitszigeten.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS PROGRAM ITT!

 

• Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-as programja - Jegyek és egyéb információk itt!
• Koncertek és rendezvények a 2024/2025-ös évadban Budapesten a Papp László ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024