Matisse kiállítás 2016-ban Budapesten az Urániában - Jegyek itt!

Kelt: 2016.02.07 kovacsad

Matisse kiállítás 2016-ban Budapesten az Urániában - Jegyek itt! A Matisse kiállítás a Tate Modernből virtuális tárlatvezetés keretein belül a mozivásznon 90 percelevenedeik meg angol nyelven, magyar felirattal 2016-ban az Urániában Budapesten.

A Matisse kiállítás a Tate Modernből virtuális tárlatvezetés keretein belül a mozivásznon 90 percelevenedeik meg angol nyelven, magyar felirattal 2016-ban az Urániában Budapesten.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Az Henri Matisse műveit bemutató kiállítást minden idők legsikeresebbjeként ünnepelték a Tate Modern történetében. Idén tavasszal egy intim, színfalak mögé néző dokumentumfilm kalauzolja el nézőit e méltán híres kiállításra, mely során Matisse legelismertebb kutatói: kurátorok és művészettörténészek, valamint a Tate Modern  és a MoMA igazgatója, Nicholas Serota és Glenn D. Lowry osztják meg tudásukat a mozi közönségével. Emellett lélegzetelállító, külön erre az alkalomra koreografált darabok színesítik a virtuális tárlatvezetést, a Royal Ballet első magántáncosa, Zenaida Yanowski és Courtney Pine jazzművész előadásában. Henri Matisse szavainak Simon Russell Beale kölcsönzi hangját, a narráció pedig Rupert Young hangján szólal meg.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK