Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet!

Kelt: 2020.06.27 Kovács Gergely

Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet! Budapesten a régi kék metró hangulatát idézi az AROOM metrós szobája. Olyan élethű a helyszín, hogy elfelejtheted, hogy egy játékban vagy.

A Locked Room Budapest, az egyik legelső Budapesti szabadulószoba új helyszínnel rukkolt elő és még magasabbra tette a tétet a többszintes kalandjátékaival. Az új szobák a Király u 14-ben, az AROOM- ban kaptak helyet, ahol egy nagyon hangulatos előtérben foglalhattunk helyet és a pár perces várakozás alatt retró tévéjátékokkal játtszhattunk ami szuper bemelegítője volt az eztán következő programnak. 

Mára számtalan szoba létezik azonban most egy nagyon látványos szobával is gyarapodott a lista. Az AROOM.hu egyik legkedveltebb játékának elyszíne egy valódi metrómegálló a Parlament alatt. A peron és orosz metrószerelvény teljesen magával ragad mindenkit.

A játék abszolút realisztikusra sikerült, a Deák tér közelében lévő helyszínen egy pillanatra el isgondolkodtunk, hogy most tényleg a metróban vagyunk? Annyira élethű a helyszín és a szerelvény, hogy az egész játékidő alatt teljesen bele tudtuk magunkat élni a küldetés teljesítésébe, ami kis munka volt, meg kellett menteni a várost egy tervezett terrortámadástól. Szerencsénkre össze tudtunk dolgozni és sikerült mindent megoldanunk, így az utolsó percben fellélegezhettünk. Sikerült! A feladatok azonban nagyon izgalmasak voltak így 1 percre se unatkoztunk.

Jóleső gesztus volt, hogy a nagy igzalmak hevében fogyazthattunk a felkínált frissítőkből és volt módunk kényelmesen megbeszélni a szuper játékban szerzett tapasztalatainkat. 

Nézd meg a teljes játékkínálatot a www.locked.hu oldalon és foglalj most! 

Ráadás jó hír! 2020. július 15-ig mindenki aki foglal 1 szobát 2 szobát vehet igénybe! Ne maradj le róla!


JÁTÉK!
Instagram:
KovacsneGulacsiIlona
Facebook:
Ferenczi Sebestyén
Megoldás:
Czirják Berta

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Küldj INGYEN képeslapot a kedvenc képeidből!
Most a kedvenc képedből képeslapot is készíthetsz és még postára se kell adnod, mert ezt is megcsinálják helyetted.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!
Találkozz Gabriela Spanic-kal a Játékszín beszélgetős műsorán - Jegyek itt!
Magyarországon színházban először a Játékszínben látható, október 3-án 15 órától, egy közel másfél órás színpadi beszélgetés alanyaként Gaby Spanic a Paula és Paulina és még számos telenovella sztárja. Jegyek it!
Távmozi is lesz a Szemrevaló Fesztiválon!
1 hét múlva jön a Szemrevaló Fesztivál. A vetítések után online beszélgetés néhány alkotóval.
Jótékonysági koncert musical sztárokkal a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek és fellépők itt
A Lélek Tánca jótékonysági koncert 2020. december 1-én a Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Fellépők: Szabó P. Szilveszter, Janz Kata, Sándor Péter, Szomor György, Tom Suha, Bodonyi Beáta - Jegyek itt!
ScrapShow 2020-ban Budapesten - Jegyek és fellépők itt!
A ScrapShow Magyarország első ScrapMechanik tematikájú rendezvénye. A résztvevők megtekinthetik a népszerű hazai tartalomgyártók által készített exkluzív videókat, személyesen találkozhatnak Balukával, együtt játszhatnak Balukával, Zondával ...
Ingyenes koncertekkel vár a Budapest Ritmo Piknik!
Ingyenes koncertekkel vár a Budapest Ritmo Piknik!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK