Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet!

Kelt: 2020.06.27 Kovács Gergely

Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet! Budapesten a régi kék metró hangulatát idézi az AROOM metrós szobája. Olyan élethű a helyszín, hogy elfelejtheted, hogy egy játékban vagy.

A Locked Room Budapest, az egyik legelső Budapesti szabadulószoba új helyszínnel rukkolt elő és még magasabbra tette a tétet a többszintes kalandjátékaival. Az új szobák a Király u 14-ben, az AROOM- ban kaptak helyet, ahol egy nagyon hangulatos előtérben foglalhattunk helyet és a pár perces várakozás alatt retró tévéjátékokkal játtszhattunk ami szuper bemelegítője volt az eztán következő programnak. 

Mára számtalan szoba létezik azonban most egy nagyon látványos szobával is gyarapodott a lista. Az AROOM.hu egyik legkedveltebb játékának elyszíne egy valódi metrómegálló a Parlament alatt. A peron és orosz metrószerelvény teljesen magával ragad mindenkit.

A játék abszolút realisztikusra sikerült, a Deák tér közelében lévő helyszínen egy pillanatra el isgondolkodtunk, hogy most tényleg a metróban vagyunk? Annyira élethű a helyszín és a szerelvény, hogy az egész játékidő alatt teljesen bele tudtuk magunkat élni a küldetés teljesítésébe, ami kis munka volt, meg kellett menteni a várost egy tervezett terrortámadástól. Szerencsénkre össze tudtunk dolgozni és sikerült mindent megoldanunk, így az utolsó percben fellélegezhettünk. Sikerült! A feladatok azonban nagyon izgalmasak voltak így 1 percre se unatkoztunk.

Jóleső gesztus volt, hogy a nagy igzalmak hevében fogyazthattunk a felkínált frissítőkből és volt módunk kényelmesen megbeszélni a szuper játékban szerzett tapasztalatainkat. 

Nézd meg a teljes játékkínálatot a www.locked.hu oldalon és foglalj most! 

Ráadás jó hír! 2020. július 15-ig mindenki aki foglal 1 szobát 2 szobát vehet igénybe! Ne maradj le róla!


JÁTÉK!
Instagram:
KovacsneGulacsiIlona
Facebook:
Ferenczi Sebestyén
Megoldás:
Czirják Berta

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Küldj INGYEN képeslapot a kedvenc képeidből!
Most a kedvenc képedből képeslapot is készíthetsz és még postára se kell adnod, mert ezt is megcsinálják helyetted.
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncertje 2021. június 18-án Budapesten a Barba Negraba kerül megrendzére. Jegyek itt!
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK