Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet!

2020.06.27 Kovács Gergely

Metrós szabadulószoba nyílt Budapesten! NYERJ jegyet!

Budapesten a régi kék metró hangulatát idézi az AROOM metrós szobája. Olyan élethű a helyszín, hogy elfelejtheted, hogy egy játékban vagy.

A Locked Room Budapest, az egyik legelső Budapesti szabadulószoba új helyszínnel rukkolt elő és még magasabbra tette a tétet a többszintes kalandjátékaival. Az új szobák a Király u 14-ben, az AROOM- ban kaptak helyet, ahol egy nagyon hangulatos előtérben foglalhattunk helyet és a pár perces várakozás alatt retró tévéjátékokkal játtszhattunk ami szuper bemelegítője volt az eztán következő programnak. 

Mára számtalan szoba létezik azonban most egy nagyon látványos szobával is gyarapodott a lista. Az AROOM.hu egyik legkedveltebb játékának elyszíne egy valódi metrómegálló a Parlament alatt. A peron és orosz metrószerelvény teljesen magával ragad mindenkit.

A játék abszolút realisztikusra sikerült, a Deák tér közelében lévő helyszínen egy pillanatra el isgondolkodtunk, hogy most tényleg a metróban vagyunk? Annyira élethű a helyszín és a szerelvény, hogy az egész játékidő alatt teljesen bele tudtuk magunkat élni a küldetés teljesítésébe, ami kis munka volt, meg kellett menteni a várost egy tervezett terrortámadástól. Szerencsénkre össze tudtunk dolgozni és sikerült mindent megoldanunk, így az utolsó percben fellélegezhettünk. Sikerült! A feladatok azonban nagyon izgalmasak voltak így 1 percre se unatkoztunk.

Jóleső gesztus volt, hogy a nagy igzalmak hevében fogyazthattunk a felkínált frissítőkből és volt módunk kényelmesen megbeszélni a szuper játékban szerzett tapasztalatainkat. 

Nézd meg a teljes játékkínálatot a www.locked.hu oldalon és foglalj most! 

Ráadás jó hír! 2020. július 15-ig mindenki aki foglal 1 szobát 2 szobát vehet igénybe! Ne maradj le róla!


JÁTÉK!
Instagram:
KovacsneGulacsiIlona
Facebook:
Ferenczi Sebestyén
Megoldás:
Czirják Berta

• Küldj INGYEN képeslapot a kedvenc képeidből!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024