Mikulás Ünnepség a Csokoládé Múzeumban! Jegyek itt!

Kelt: 2012.10.08 kovacsad

Mikulás Ünnepség a Csokoládé Múzeumban! Jegyek itt! 2012-ben ismét Mikulás Ünnepség a Csokoládé Múzeumba! Jegyek a Mikulás programra már vásárolhatóak!

MIKULÁS ÜNNEPSÉG A CSOKOLÁDÉ MÚZEUMBAN!

2012 december 3-án Mikulás Ünnepséggel várja az érdeklődőket a Csokoládé Múzeum! Az énekszóra felébred álmából a Mikulás, puttonyával beballag a pompás barokk terembe. A gyerekek és felnőttek nagy örömére feneketlen zsákjából ajándékcsomagokat vesz elő és ad át a vendégeknek. De mielőtt a csengő megszólal, rövid sétát teszünk a csokoládék terén, csokoládékóstolóval, készítéssel.

A Mikulás amint meghallja a gyerekek énekét, kinyitja szemét és bekopog az ünnepi díszbe öltöztetett Lovagterembe. Ajándékosztás után örömmel hallgatja a gyerekek verseit, további énekét, és a fülébe súgott karácsonyi kívánságokat. Amíg a saját készítésű csokoládé megszilárdul, a Csokoládé Múzeum mintaboltjában válogathatnak kedvükre a legfinomabb, legkülönlegesebb csokoládékból. 
Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a Csokoládé Múzeum Mikulás programjára!


A Csokoládé Múzeum csak előre bejelentkezett vendégeket fogad! A Mikulás ünnepségre jegyet online vásárolhatnak az érdeklődők! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK