MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.01.24 kovacsad

MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt! A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán (@milanszender), Togyela Dominik (@dominiktogyela), Zömbik Jázmin avagy Miss Jázmin (@jazmin.zombik) MozizTok jegyek itt!

Most először kerül megrendezésre a „MozizTok” fantázianevet viselő TikTok találkozó, mely keretében Magyarország népszerű TikTok tartalomgyártói mérik össze ügyességüket. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné széles vásznon megtekinteni, milyen próbákat álltak ki kedvenc Tiktokkerei és persze szívesen találkozna is velük egy közös fotóra! Mindezen felül interaktív játékokkal és kérdezz-felelekkel is készülnek. 

A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: 

Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán (@milanszender), Togyela Dominik (@dominiktogyela), Zömbik Jázmin avagy Miss Jázmin (@jazmin.zombik)

Minden résztvevőnek lehetősége lesz találkozni Magyarország népszerű TikTok tartalomgyártóival miután végigkövette a tiktokkerek párbajának izgalmas részleteit! 

A program csak előzetesen megvásárolt jeggyel látogatható! Az eseményen jegyet NEM lehet vásárolni, csak és kizárólag interneten! Jegyvásárláshoz kattints ide!

A normál program 14:15-kor veszi kezdetét, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra és az ajándék átvételére pedig 13:15-től lesz lehetőség. 

Érdemes lecsapni a VIP jegyekre, mivel minden VIP jegyet vásárló „MozizTok” ajándéktárgyakkal gazdagodik és exkluzív részleteit tekintheti meg a párbajnak! 

A VIP program 13:00 órakor veszi kezdetét, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra és az ajándékok átvételére pedig 12:00 órától lesz lehetőség. 

VIP Jegyvásárláshoz kattints ide!

A rendezvény várhatóan 16 óráig tart.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

MineCinema Jászberény - Jegyek itt!
Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Jászberényben 2020. február 23-án a Lehel Film-Színházban A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, ...
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
84 évesen meghalt Csukás István!
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az irodalom szexi! Meztelen férfiakkal bizonyítják be a budapesti előadáson! Jegyek itt!
Pucér férfiak olvasnak címmel lesz látható az előadás. A Barátok közt és a Drága örökös szereplői közül ketten is szerepet vállaltak az előadásban. Barna Zsombor, Mohai Tamás, Simon Kornél lesz az előadás első 3 szereplője.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 áprilisában Húsvét előtt lesz látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK