Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

MVM Retro Dome 2023 Az év első Retró partyja Budapesten - Jegyek és fellépők itt!

2023.01.03 kovacsad

MVM Retro Dome 2023 Az év első Retró partyja Budapesten - Jegyek és fellépők itt!

2023 első Retró aréna partyja az MVM RETRO DOME 2023. január 14-én 20:00-tól Budapesten az MVM Domeban. Fellép Dr. Alban, Culture Beat, East 17, Lou Bega, Kozmix, Csordás Tibi (ex Fiesta), Zoltán Erika is! Jegyek lentebb!

Ki ne emlékezne Dr. AlbanSing Hallelujah!, aCulture Beat „Mr. Vain”, azEast 17 „It’s alright”vagyLou Bega „Mambo No. 5”című világslágerére? És hogy mi a közös nevező e négy világhírű produkcióban és a Fiestából ismert Csordás Tibiben, Zoltán Erikában, vagy a Kozmixban? Hogy mindannyiukat élőben láthatja egyetlen féktelen estén az MVM Retro Dome közönsége. Aki volt már DJ Dominique bármely bulijában, az tudja, hogy az önfeledt közös táncról szólnak, együtt énekelve hazánk és a világ legnagyobb slágereit. Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa ennek az őrült estének a Házigazdájaként gondoskodik a forró hangulatról és varázsolja a Dome-ot a ’90-es évek discójává.

2023 első Retró aréna partyja az MVM RETRO DOME 2023. január 14-én 20:00-tól Budapesten az MVM Domeban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Rendhagyó időutazás a zene és a tánc egy dicső, békebeli korszakába. A legismertebb dalok és legendás előadók élőben egy színpadon 2023. január második szombatján az MVM Dome-ban.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024