Nagyon megható videó készült Caramel közreműködésével! Nézd meg!

Kelt: 2020.01.21 Kovács Gergely

Nagyon megható videó készült Caramel közreműködésével! Nézd meg! Egy igazán megható felvétel készült Caramellel. A felvételen Demjén Ferenc slágere is felcsendül.

Nézd meg, hogyan lepte meg Caramel a tankolókat!  

Ebben a cudar időben mindenkire ráfér egy kis melegség és vidámság. Éppen ezért egy hideg téli napon Caramel közreműködésével egy kis meglepetéssel készültünk azoknak, akik MOL EVO Plusszal gondoskodtak az autójuk motorjáról.

Caramel hamarosan koncertezik majd. A szerelem ünnepén fogja megrendezni 15  éves  jubileumi koncertjét Caramel. A  Caramel Simfonica koncert 2020. február  14-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

És ha már Demjén Ferenc dalainál tartunk, nem árt megemlíteni, hogy 2020-ban országos turnéra indul Részletek ide kattintva!

Videó:
 

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem! Játékunkban pedig most nyeremények várnak. Részletek a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

2020 forintért láthatunk előadást az Arénában!
2020. április 4-én mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a nagyszabású előadás, amire már árulják a jegyeket!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe a gyerekeknek!
Kürtőskalács készítés, mézkóstoló, bábelőadás, arcfestés és sok más program is vár. 4 napon át lesz lehetőség 200 forintért jegyet venni a maci kedvelő gyerekeknek. Mackófarsang 2020-ban is.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK