Nosztalgia HÉV és sok meglepetés a HÉV szülinapján!

Kelt: 2020.08.06 Kovács Gergely

Nosztalgia HÉV és sok meglepetés a HÉV szülinapján! Táblavásár, nosztalgia busz, arcfestés, Kolompos együttes, Dumaszínház és sok más vár a 133 éves HÉV szülinapon. INGYENES programokkal készülnek.

Kicsik és nagyok is megtalálhatják a nekik tetsző, érdekes programokat a 133. HÉV Születésnapi rendezvényen, 2020. augusztus 8-án a Szilasligeti Nagyréten. 10:00-15:00-ig családi programokkal várunk mindenkit, igazi érdekességek várják a közlekedésrajongókat és a gyerekeket is.

A nosztalgia motorvonatok menetrendje az alábbi plakáton olvasható, ezekre azonban előre jegyet kell váltani a MÁV mobilalkalmazáson keresztül (az alkalmazásban a kedvezmények – pl. diákkedvezmény beállítható, a nosztalgiajegyek csak a kiválasztott vonatra érvényesek).

Találkozhatunk a több, mint 100 éves ACSEV-vel és a nosztalgia festésű MVIII-as motorvonattal is, de kipróbálhatjuk a gyönyörűen felújított és zöld-fehérre festett HÉV BZ-t is. A Közlekedési Múzeum is igazi különlegességet hoz. Ételről, italról, programokról gondoskodunk, a jó időt az OMSZ, a jó kedvet a résztvevők biztosítják: ünnepeljenek velünk!

2020. augusztus 8-án 10:00-15:00-ig újra HÉV Születésnapi Buli!

Szeretettel várunk minden ünnepelni vágyót gyerekprogramokkal, élőzenével, kirakodóvásárral és tombolával. A részvétel ingyenes és állatbarát, a házikedvenceket is szeretettel várjuk. A rendezvény keretében vasúti nosztalgia járműveken utazhatunk (jegyváltás szükséges), és más, vasúti és közlekedéssel kapcsolatos érdekességekkel ismerkedhetünk. A részletes programokat facebook oldalunkon tesszük közzé és folyamatosan frissítjük.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Ikarus 311-es busza is szeretettel várja az érdeklődőket szombaton a Szilasligeti Nagyréten.

A nyár során sok izgalmas program vár még. Érdemes megnézni a cikk alatti kapcsolódó híreket is, hiszen többek között INGYEN MOZIRÓL is olvashatsz. További érdekes és INGYENES programok a cikk alatti kapcsolódó hírekben. A JÁTÉK menüben számtalan nyeremény vár.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Magyarország Cukormentes Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
A Szentivánéji Álom az idei országtorta hozzáadott cukor nélkül.
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical!
INGYEN vetítésekkel vár a Partmozi a Duna partján!
Budapest egyik legkülönlegesebb szabadtéri moziélménye vár. A Partmozi várja az érdeklődőket 2020 nyarán is.
INGYEN látható a Szépség és a Szörnyeteg film! Ne hagyd ki!
Budapesten egy kertmoziban láthatjuk a legendás Disney filmet. A Szépség és a Szörnyeteg augusztusban lesz látható.
Turnéra indul a Süsü előadás! Jegyek és helyszínek itt!
Kápolnásnyék, Dabas, Balatonszárszó közönsége biztosan láthatja a turnézó Süsü mese leőadást! Jegyek itt!
Használt plüss játékokat keresnek kutyusoknak!
Használt plüss játékokat keresnek kutyusoknak!
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK