NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!

Kelt: 2019.12.02 Kovács Gergely

NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet! Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.

Az MTI statisztikája is rámutat, évente átlagosan több mint 7000 alkalommal keletkezik lakástűz Magyarországon.

Naponta átlagosan tizenöt lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, de télen ez a szám a duplájára emelkedik, vagyis csaknem 45 percenként kigyullad egy lakás.

Ezeknek a tűzeseteknek nagy százaléka megelőzhető lenne, ha készenlétben tartanánk egy hordozható tűzoltó készüléket! 

A konyhákban keletkezett tüzek nagyrészt olajtüzek. Ezeket soha ne próbáljuk meg vízzel oltani, mivel ez a tűz gyors továbbterjedéséhez vezet és súlyos sérüléseket is okozhat.

Általánosan elmondható, hogy egy hagyományos ABC porral oltó tűzoltó készülék a lakosság számára a legideálisabb, melynek készenlétben tartásával a kezdeti tüzek zöme megfékezhető!

Már kevesebb, mint 2000 forint ráfordítással tehetünk a lakás biztonságáért. Nézze meg a tűzoltókészülékek kínálatát a praktikatuzvedelem.hu oldalon.

Ráadásul nem csak a hagyományos piros készülék létezik, hanem modernebb megjelenésű design tűzoltó készülék is kapható, ami nem csak hasznos, de még jól is mutat minden lakásban. Design tűzoltókészülékek ide kattintva!

Ha pedig füst vagy hőérzékelőt is vásárolunk, akkor tovább fokozhatjuk a biztonságunkat. Ezek is megfizethető áron vannak, ahogy az ide kattintva látható.

A Karácsonyi tűzekről minden évben tartanak bemutatót. Ezek egyikéről láthatunk videót:

 
Gondolja át!
Önnek mennyit érnek a fényképei, emlékei, biztonsága? Lepje meg családját egy tűzoltókészülékkel! 

Nézze meg a Praktika Tűzvédelem kínálatát, akik 1975 óta foglalkoznak tűzoltó készülékekkel.
Ha pedig még nem határozta el magát a vásárlásra, akkor játszon velünk és nyerjen design tűzoltókészüléket.

JÁTÉK!
Nyertesek:
Mészárosné Klára, Lajtai Erika

Insta nyertes: 
singer.helga

További játékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Újabb mesés tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár a negyedik. Az ismert mese most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény az kiderül a cikkünkből.
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Július egy napján INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
Az Év fagylaltja 2020 - Megvan a nyertes!
Idén regionális döntők után alakult ki a mezőny. Az év fagylaltja 2020 nyertes íze igazán különleges lett.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK