NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!

Kelt: 2019.12.02 Kovács Gergely

NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet! Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.

Az MTI statisztikája is rámutat, évente átlagosan több mint 7000 alkalommal keletkezik lakástűz Magyarországon.

Naponta átlagosan tizenöt lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, de télen ez a szám a duplájára emelkedik, vagyis csaknem 45 percenként kigyullad egy lakás.

Ezeknek a tűzeseteknek nagy százaléka megelőzhető lenne, ha készenlétben tartanánk egy hordozható tűzoltó készüléket! 

A konyhákban keletkezett tüzek nagyrészt olajtüzek. Ezeket soha ne próbáljuk meg vízzel oltani, mivel ez a tűz gyors továbbterjedéséhez vezet és súlyos sérüléseket is okozhat.

Általánosan elmondható, hogy egy hagyományos ABC porral oltó tűzoltó készülék a lakosság számára a legideálisabb, melynek készenlétben tartásával a kezdeti tüzek zöme megfékezhető!

Már kevesebb, mint 2000 forint ráfordítással tehetünk a lakás biztonságáért. Nézze meg a tűzoltókészülékek kínálatát a praktikatuzvedelem.hu oldalon.

Ráadásul nem csak a hagyományos piros készülék létezik, hanem modernebb megjelenésű design tűzoltó készülék is kapható, ami nem csak hasznos, de még jól is mutat minden lakásban. Design tűzoltókészülékek ide kattintva!

Ha pedig füst vagy hőérzékelőt is vásárolunk, akkor tovább fokozhatjuk a biztonságunkat. Ezek is megfizethető áron vannak, ahogy az ide kattintva látható.

A Karácsonyi tűzekről minden évben tartanak bemutatót. Ezek egyikéről láthatunk videót:

 
Gondolja át!
Önnek mennyit érnek a fényképei, emlékei, biztonsága? Lepje meg családját egy tűzoltókészülékkel! 

Nézze meg a Praktika Tűzvédelem kínálatát, akik 1975 óta foglalkoznak tűzoltó készülékekkel.
Ha pedig még nem határozta el magát a vásárlásra, akkor játszon velünk és nyerjen design tűzoltókészüléket.

JÁTÉK!
Nyertesek:
Mészárosné Klára, Lajtai Erika

Insta nyertes: 
singer.helga

További játékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Újabb mesés tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár a negyedik. Az ismert mese most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény az kiderül a cikkünkből.
Kicsi Gesztenye Klub 2020 - Turné helyszínek és jegyek itt!
A Minimax népszerű sorozata most országos turnéra indul. 2020-ban többek között Budapest Mosonmagyaróvár is sorra kerül. A kaland folytatódik. Liza és barátai koncert hangulatban várnak. Az előadások listája, jegyárak, jegyvásárlás és minden amit tudni lehet.
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása 2020-ban turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
Gyógynövényekkel az egészség megőrzéséért A bükki füvesember, SZABÓ GYURI BÁCSI előadása országszerte. Hódmezővásárhely, Sopron, Makó, Szombathely, Vecsés
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. április 28-án Budapesten a Marczibányi téri Művelődési Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást!
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös ...
Oroszlánkirály mesebalett Tatabányán az Agorában - Jegyek itt!
A Silhouette Balett Oroszlánkirály előadása a Tavaszi Fesztivál keretein belül 2020. március 22-én Tatabányán a Vértes Agorája színpadán lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!
MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!
A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán ...
A Dzsungel könyve a Fővárosi Nagycirkuszban! Csak 1x! Jegyek itt!
Csak 1 alkalommal látható a különleges előadás a Fővárosi Nagycirkusz színpadán.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK