NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!

Kelt: 2019.12.02 Kovács Gergely

NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet! Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.

Az MTI statisztikája is rámutat, évente átlagosan több mint 7000 alkalommal keletkezik lakástűz Magyarországon.

Naponta átlagosan tizenöt lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, de télen ez a szám a duplájára emelkedik, vagyis csaknem 45 percenként kigyullad egy lakás.

Ezeknek a tűzeseteknek nagy százaléka megelőzhető lenne, ha készenlétben tartanánk egy hordozható tűzoltó készüléket! 

A konyhákban keletkezett tüzek nagyrészt olajtüzek. Ezeket soha ne próbáljuk meg vízzel oltani, mivel ez a tűz gyors továbbterjedéséhez vezet és súlyos sérüléseket is okozhat.

Általánosan elmondható, hogy egy hagyományos ABC porral oltó tűzoltó készülék a lakosság számára a legideálisabb, melynek készenlétben tartásával a kezdeti tüzek zöme megfékezhető!

Már kevesebb, mint 2000 forint ráfordítással tehetünk a lakás biztonságáért. Nézze meg a tűzoltókészülékek kínálatát a praktikatuzvedelem.hu oldalon.

Ráadásul nem csak a hagyományos piros készülék létezik, hanem modernebb megjelenésű design tűzoltó készülék is kapható, ami nem csak hasznos, de még jól is mutat minden lakásban. Design tűzoltókészülékek ide kattintva!

Ha pedig füst vagy hőérzékelőt is vásárolunk, akkor tovább fokozhatjuk a biztonságunkat. Ezek is megfizethető áron vannak, ahogy az ide kattintva látható.

A Karácsonyi tűzekről minden évben tartanak bemutatót. Ezek egyikéről láthatunk videót:

 
Gondolja át!
Önnek mennyit érnek a fényképei, emlékei, biztonsága? Lepje meg családját egy tűzoltókészülékkel! 

Nézze meg a Praktika Tűzvédelem kínálatát, akik 1975 óta foglalkoznak tűzoltó készülékekkel.
Ha pedig még nem határozta el magát a vásárlásra, akkor játszon velünk és nyerjen design tűzoltókészüléket.

JÁTÉK!
A játékban több módon is nyerhetsz. 1 darab dalmatás design tűzoltókészüléket sorsolunk azon Facebook követőink között, akik ide kattintva nyilvános megosztják a játék hírét és ezt kommenttel is jelzik. További készüléket azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. 

RÁADÁS JÁTÉK!
Kövess az INSTÁN minket és kommentben tegelj a játék alá 1 embert, akinek szerinted jól mutatna a lakásában.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Újabb mesés tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár a negyedik. Az ismert mese most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény az kiderül a cikkünkből.
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.
Apáca show musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Az Apáca show musical 2020. július 31-énés augusztus 1-én ismmét a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható. Jegyek itt! Szereplők: Deloris van Cartier: Sári Éva Zárdafőnök asszony: Janza Kata Eddie Souther – ...
Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS!
Kevin már a lépcsőházban van. Egy nagyon látványos karácsonyi dekorációval hívja fel a figyelmet a szabályokra és a praktikumra a Mentőszolgálat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK