Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Óh milyen cirkusz, óh milyen show! - Miklós Tibor új musical könyve megjelent!

2012.03.21 kovacsad

Óh milyen cirkusz, óh milyen show! - Miklós Tibor új musical könyve megjelent!

Óh milyen cirkusz, óh milyen show címmel jelent meg Miklós Tibor új musical könyve! Miklós Tibor nevét egy musical kedvelőnek se kell bemutatnunk, hiszen számtalan magyar musical és még több musical dal magyar fordítása kötődik nevéhez. Egy különleges könyvvel lepte meg a musicalek rajongóit. A könyvben Miklós Tibor az elmúlt évek musicaljeiről, lemezeiről és terveiről is beszél.

Miklós Tibor nevét egy musical kedvelőnek se kell bemutatnunk, hiszen számtalan magyar musical és még több musical dal magyar fordítása kötődik nevéhez. Egy különleges könyvvel lepte meg a musicalek rajongóit. A könyvben Miklós Tibor az elmúlt évek musicaljeiről, lemezeiről és terveiről is beszél.

A könyv Czirák Ádám interjúi alapján készült el. Bónuszként pedig tartalmazza a Szegény gazdagok, a Casanova rózsái és a Tom Sawyer és Huckleberry Finn kalandjai musicalek szövegkönyvét is. A könyv egy musical rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat.

Azt is mondhatnánk, hogy ez a könyv Miklós Tibor Musical című könyvének folytatása, hiszen az azóta bemutatott musicalekről is beszélgetnek a könyvben.

A könyv limitált példányban jelent meg. Március első napjaitól a Pesti Magyar Színházban lehet megvenni a Pesti Magyar Színiakadémia előadásai előtt. A könyv ára nincs meghatározva, mivel a belőle származó bevételeket a Pesti Magyar Színiakadémia fennmaradását szolgáló alapítványnak ajánlották fel a szerző.

• Miklós Tibor Musical című könyve már kapható! Vegye meg itt!
• Abigél színmű a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
• Müller Péter Szeretetkönyv színpadon! Jegyek itt!
• Zséda könyve a Zséda 2012 már kapható!
• Szalai Vivien: Stohl András Őszintén című könyve
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024