Ők lesznek az 50+ Táncdalfesztivál koncert 2020-as fellépői!

Kelt: 2019.08.01 kovacsad

Ők lesznek az 50+ Táncdalfesztivál koncert 2020-as fellépői! Magyarország legnagyobb színpadi LED fala előtt 2020. január 11-én újra 50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában! Közkívánatra és a határon túli nézők kérésére, két előadás lesz, 2020. január 11-én 14:00 és 19:00 órakor.

A Táncdalfesztiválok története egészen a hatvanas évekig nyúlik vissza. Az első versenyt 1966-ban rendezték. A versenyek napján Magyarország a televíziók előtt ült, a zeneszámok egy országot a képernyők elé szegeztek. Milliók fújták kívülről a műsorban elhangzott dalokat, a fellépők egy csapásra sztárok lettek, mára pedig legendákká.

Egy nagyszabású színpadi show keretében először 2018. januárjában idéztük meg a magyar könnyűzene aranykorát. A műfaj méltóságát megőrizve eredeti hangszerelésben, 60 fős szimfonikus zenekar kíséretében hangzottak el az egykori listavezető dalok. A  nagy sikerre való tekintettel, amikor a koncert végén esténként,  12 ezer néző állva ünnepelt, 2020. januárjában az Arénában újra felcsendül 30, egykor slágerlistákat vezető dal, visszaidézve egy legendás korszakot.

Igazi retro csemegének számít ez a koncert, ahol a XXI. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg „Azok a csodálatos '60-as, '70-es évek".

Előadásunkon megemlékezünk a korábbi koncertek és a Táncdalfesztiválok egyik legnagyobb sztárjáról, Koós Jánosról.

Magyarország legnagyobb színpadi LED fala előtt 2020. január 11-én újra 50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában! Közkívánatra és a határon túli nézők kérésére, két előadás lesz, 2020. január 11-én  14:00 és 19:00 órakor.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE! (2019. augusztus 31-ig 10% kedvezménnel várolhat jegyet!)

Fellépők:

Az ország Cinije, Zalatnay SaroltaA Németországból hazatérő csodálatos díva, Késmárky MarikaAz örökifjú sármőr Poór Péter. A Szóljon hangosan az ének zeneszerzője és előadója, Soltész RezsőEurópa leghíresebb zeneszerző fogorvosa, Dobos AttilaAz Express együttes vezetője, Solymos TóniA Táncdalfesztiválok élő lexikona, Csonka AndrásA családi örökség méltó folytatója, Koós RékaAz ezerarcú, magyar Sinatra, Vastag TamásAz életörömtől kicsattanó Muri EnikőA jazz-ben, a musicalben is otthonos Ambrus RitaA Felvidék operaénekes, zeneszerző sztárja, Derzsi György.

Előzenekar: a BlackBirds - Live Beatles Show.
Közreműködik: a Táncdalfesztivál 60 tagú szimfonikus zenekara és a Stúdió11 Ensemble.

Vezényel: Wolf Péter

Műsorvezetők, az egész Arénát megnevettető legendás humorista, színész páros: Gálvölgyi János és Koltai Róbert

Rendező: Meskó Zsolt

Nézőik számára a szervezők, különleges lehetőséget is kínálnak. Az est egy további sztárfellépőjét közönségszavazás alapján választják majd ki. Szeptembertől november végéig lehet majd szavazni, hogy a jelenlegi fellépők mellett, kit szeretnének még látni az Aréna színpadán 2020. január 11-én.  

Auditórium Hungaricum Produkció
Producert: Tóth Mária

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as műsorán. Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor alakítja. Jézus szerepében Feke ...
István, a király 2020-ban az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Boncsér Gergely, Komlósi Ildikó, Rácz Rita, László Boldizsár, Balga Gabriella, Cseh Antal, Molnár Levente, Fekete Attila, Sándor Csaba, Szappanos Tibor főszereplésével érkezik az István, a király az Erkel Színházba 2020-ban.
Republic Harminc - 30 éves jubileumi Republic koncert 2020-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Republic Harminc címre keresztelt 30 éve sjubileumi Republic koncert 2020. augusztus 29-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Apostol 50 éves jubileumi koncert 2020-ban az Arénában Budapesten - Jegyek itt!
Az 50 éves jubileum Apostol koncert 2020. augusztus 28-án a Papp László Budapest SPortarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Ilyen jól még nem jött át üzenet! 168 színész a hét legjobb dalában!
Alföldi Róbert, Csonka András, Stohl András, Dolhai Attila, Für Anikó, Hegedűs D. Géza, Jaskó Bálint, Nagy Sándor, Pokorni Lia, Kenderes Csaba, Kocsis Dénes, Lengyel Tamás csak pár név a 168 színészből, akik összehozták hét legjobb és legmehatóbb videóját!
A Pál utcai fiúk színészei a karanténban is énekelnek - VIDEÓ ITT!
A Pál utcai fiúk színészei a karanténban is énekelnek - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
INGYEN szabadulószoba - Próbáld ki!
Ingyenes szabadulós játékkal segítik a szabadulószobák az otthon maradtakat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK