Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Óz, a csodák csodája musical a Vígszínházban - Jegyek 500 forinttól itt!

2015.10.16 kovacsad

Óz, a csodák csodája musical a Vígszínházban - Jegyek 500 forinttól itt!

2015 októberében mutatja be a Vígszínház az Óz a csodák csodája mesemusicalt Marton László rendezésében Juronics Tamás koreográfiájával. Az Óz főszerepeiben színpadra lép Tahi Tóth Csaba, Kútvölgyi Erzséber, Hegyi Barbara, Szilágyi Csenge, Pájer Alma, Telekes Péter, Wunderlich József és Csapó Attila.

2015 októberében mutatja be a Vígszínház az Óz a csodák csodája mesemusicalt. A Dorothy, a kansasi lány és kutyusa, Totót hatalmas kalandjából készült már film, musical és számtalan feldolgozás. Az Óz főszerepeiben színpadra lép Tahi Tóth Csaba, Kútvölgyi Erzséber, Hegyi Barbara, Szilágyi Csenge, Pájer Alma, Telekes Péter, Wunderlich József és Csapó Attila.

Ez a szívhez szóló történet Marton László rendezésében új értelmezésben kel életre a Vígszínház színpadán. A különleges látványvilágú díszletet az Operettszínház és a Madách Színház Broadway musicaljeinek tervezője  Kentaur álmodta meg, a bűbájos jelmezeket Benedek Mari, a káprázatos bábokat pedig Hoffer Károly. Az Óz bábrendezője tehetséges fiatal kollégánk, Ellinger Edina. Az előadás koreográfusa a Szegedi Kortárs Balett vezetője Juronics Tamás, aki már több musical koreográfiáját elkészítette.
 
A világhírű dalok, az ismert és szeretett figurák izgalmas színházi kalandot ígérnek mindenkinek! Nem mese: ez az előadás valóban a csodák csodája. 

Jegyek már 500 forinttól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

   

• Ének az esőben magyarul - Jegyek itt!
• Hókirálynő mese - Látványos előadás Budapesten! Jegyek és ajánló videó itt!
• Vastag Csaba a Játékkészítő musicalben! Jegyek itt!
• A nyomorultak musical a Madách Színházban - Jegyek a Nyomorultak budapesti ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024