Paul van Dyk koncert 2016-ban a Balaton Soundon - Jegyek itt!

Kelt: 2016.07.10 kovacsad

Paul van Dyk koncert 2016-ban a Balaton Soundon - Jegyek itt! A Balaton Soundon 2016. július 8-án Paul van Dyk koncertezik - Jegyek itt!

Német dance fenomén, megszámlálhatatlan mennyiségű szakmai díjjal kitüntetett világhírű trance művész, akinek munkáit nemcsak a klubkultúrában otthonosan mozgó rajongók ismerik jól, hanem mindenki, aki életében legalább egyszer részt vett egy elektronikus zenei buliban. 2005-ben és 2006-ban egymás után kétszer választotta a világ első számú dj-szaklapja, a DJ Magazine a világ legjobb DJ-jévé, lemezeiből több millió példányt adtak el. A most negyvenhárom éves zenész az egyetlen DJ a világon, aki több mint tíz évig szerepelt a legjobb tíz között a DJ Magazine világ legjobb lemezlovasait felsoroló százas listáján.

A Balaton Soundon 2016. július 8-án Paul van Dyk koncertezik. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A koncertre érvényes napi jegyeddel több koncertet is élvezhetsz, hiszen szintén július 8-án ad koncertet Ferry Corsten, Lost Frequenie, Paul Van Dyk és Robin Schulz is.

Sőt a többi napon jön még Fritz Kalkbrenner, Dimitri Vegas&Like Mike és Asap Ferg, Tyg és a W&W is. Napi jegyek és bérletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fritz Kalkbrenner koncert 2016-ban a Balaton Soundon - Jegyek itt!
2015-ban a magyar rádiók egyik kedvence volt a Back home című dala, ami biztosan elhangzik majd Fritz Kalkbrenner koncertjén 2016. július 9-én a Balaton Soundon.
Paul Kalkbrenner koncert 2016-ban is VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!
Mindenkit várna a VOLT Fesztivál első napján a Paul Kalkbrenner koncertjén 2016. június 29-én.
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Vuk gyermek táncjáték debütál  a Városmajorban - NYERJ jegyet!
Vuk gyermek táncjáték debütál a Városmajorban - NYERJ jegyet!
Puskás musical az Erkel Színházban!
Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Szerednyey Béla, Gubik Petra, Nagy Sándor, Ember Márk és számos művész színpadra lép a Puskás musical 2020-as augusztusi előbemutatóján az Erkel Színházban!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK