Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Pénteken megérkezett a 10 milliomodik Sziget látogató!

2023.08.11 kovacsad

Pénteken megérkezett a 10 milliomodik Sziget látogató!

A kezdetektől számított 10 milliomodik látogató pénteken dél körül lépett be a Szabadság Szigetére. Mint elmondta, hamarabb tervezte az érkezést, de a késés okán most egy örökbérlet boldog tulajdonosa lett.

Szerencsésen késett az eredeti terveihez képest Veronika, aki délelőtt 11-körül szeretett volna kiérni a Szigetre, így azonban dél körül jutott ki a fesztiválra, ahol a bejáratnál a már várták a kezdetektől számított 10 milliomodik Sziget látogatót. Veronika az Imagine Dragons koncertjére volt kíváncsi és nagyon meglepte, hogy a pénztárban a szervezők fogadták a hírrel, hogy ő lett a nagyon várt Szitizen. Mint elmondta, bár idén csak a pénteki napot tervezte itt tölteni, a frissen kapott bérlet birtokában bizonyára visszajön még a héten.

Az első Szigeten még 43.000 látogatója volt a rendezvénynek és tavaly már több mint tízszeresére nőtt a 6 nap alatti látogatók száma. Érdekes egybeesés, hogy pont a 30 éves Szigetre érkezett meg a kezdetektől számított 10 milliomodik vizitor, ha úgy tetszik tehát, az elmúlt három évtizedben egy magyarországnyi látogatója volt már a Szabadság Szigetének.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024