Poligamy musical a Madách Színházban 2013-ban! Jegyek itt!

Kelt: 2013.07.01 kovacsad

Poligamy musical a Madách Színházban 2013-ban! Jegyek itt! Poligamy musical - egy új magyar musical, magyar szerzőktől 2013-ban a Madách Színházban. A Csoportterápia szerzőinek csapata egy magyar film forgatókönyvéből csinált most zenés előadást. A Poligamy musical bemutatója a 2012/2013-as évadban éesz. Jegyek és szereposztás hamarosan!

2013-ban újabb magyar bemutatóval, egy romantikus musical comadyvel várja közönségét a Madách Színház. Az új musical bemutatót a 2010-es Musical Pályázat győztes művének szerzői készítik, méghozzá egy magyar sikerfilmből, amit Tompos Kátya és Csányi Sándor főszereplésével mutattak be 2009-ben.

Orosz Dénes Poligamy címmel írt egy remek forgatókönyvet, amiből könyv és film egyaránt készült. A filmet is a szerző Orosz Dénes rendezte 2009-ben, amely nagy siker volt.

A remek vígjáték tökéletes alap volt a Madách Színház Musical pályázatnak győztes előadását jegyző Szente Vajknak Galambos Attilának és Bolba Tamásnak, egy újabb közös munka elkészítéséhez. A Csoportterápia című nagy sikerű musical szerzői ugyanis új darabot állítanak színpadra, Poligamy "romantikus musical comedy" címmel. A Poligamy musical bemutatója 2013-ban Budapesten a Madách Színházban lesz.

A Csoportterápia sikerei után talán nem meglepő, hogy ismét egy szórakoztató történethez nyúlt a csapat. Musical területén ugyanis hazai viszonylatban nem sok comedy musical készült. A közönségnek azonban óriási igénye van a szórakoztató előadásokra is. Mutatja ezt az is, hogy a Madách Színházban nagy siekrt aratott a Producerek és a Spamalot musical is.

A Poligamy története: András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban. Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

Szereposztás:

András: Nagy Balázs, Nagy Sándor
Lilla: Balla Eszter, Kovalik Ági
Kornél: Sánta László, Szente Vajk
Adél: Gallusz Nikolett, Oroszlán Szonja
Lilla 2: Trecskó Zsófia
Lilla 2 apja: Feke Pál, Galbenisz Tomasz
Lilla 2 anyja: Détár Enikő, Várady Viktória
Lilla 3: Molnár Gyöngyi
Lilla 4: Kiss Ramóna Lilla 5: Barta Alexandra
Lilla 6: Sári Éva
Lilla 7: Lapis Erika, Wégner Judit
Portás: Székhelyi József
Takarítónő: Dobos Judit

Valamint a Madách Színház tánckara, zenekara és kórusa

Díszlettervező: Szlávik István
Jelmeztervező: Fekete Mónika
Zenei vezető: Erős Csaba
Koreográfus: Molnár Ferenc
Játékmester: Bencze Ilona

Rendező: Szirtes Tamás

A bemutató dátuma: 2013. október 26. és 27.

 

A film előzetese:

 
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Elfújta a szél musical Szegeden! Jegyek itt!
A Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-ben lesz látható új musical a Budapesti Operettszínházzal közösen.
István, a király 2013-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás!
2013-ban a szegedi Szabadtéri Játékokon majd a Papp László Sportarénában lesz látható a 30 éves jubileumát ünneplő István a király rockopera. A darabot Alföldi Róbert rendezi és Keselyák Gergely lesz a karmester. Jegyek és szereposztás itt!
Íme a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013 műsora és jegyek!
Musical, opera, operett, rockopera és egy különleges előadás várja nézőket 2013 nyarán.
Elisabeth musical jegyek a 2012/2013-as előadásokra már kaphatóak!
2012. december 7-én mutatja be a Budapesti Operettszínház az Elisabeth musicalt. Közkívánatra folytatódik Lévay Szilveszter musicaljének magyarországi sikerszériája! Jegyek a Budapesti Operettszínház előadásaira már kaphatóak!
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK