Presser Gábor legendás musicalje a Broadwayra készül!

Kelt: 2019.08.02 kovacsad

Presser Gábor legendás musicalje a Broadwayra készül! Presser Gábor musicalje a Broadwayra készül!

Miközben hazánkban a nyáron is két helyen játszák a Padlás musicalt (Jegyek itt!), s a 2019/2020-as évadban is bemutatja egy újabb pesti színház a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musicalt (Jegyek itt!) az idén 71 éves Presser Gábor  nem áll le a munkával, a fotózásra is szinte egyenesen a reptérről érkezett a Forbeshoz. A New York-i Broadway-en már dolgoznak A padlás című darab amerikai adaptációján, az olvasópróbákon Presser is részt vett. Az itthon már legendás zeneszerző pedig új esélyt kapott az élettől, hogy a világ megismerje a nevét. Az új tervekről az augusztusi Forbes magazinban beszél bővebben.

Forrás:forbes.hu

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

TELTHÁZ a Titanic musical első három előadása! Az utolsó előadásra is alig maradt jegy!
TELTHÁZ a Titanic musical első három előadása! Az utolsó előadásra is alig maradt jegy!
Mamma Mia! musical 2020-ban is a Madách Színházban - Jegyek itt!
A 2020-as év kora téli előadásaira már most elkezdték a jegyek értékesítést. A Mamma Mia 2020-as budapesti előadásaira már kaphatóak a jegyek!
RÁADÁS Rómeó és Júlia musical előadát szúrtak be a Sportarénában - Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekntettel a Rómeó és Júlia musical duplázni fog az Arénában 2019. szeptember 14-én. Jegyek itt!
Szabadság vándorai - DEMJÉN musical Budapesten sztárokkal - Jegyek itt!
Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László főszereplésével debütál Budapesten a Szabadság vándorai - Demjén musical. Jegyek itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
10 ajándék sorbanállás és futárra várás nélkül
2 perc alatt vehetsz olyan ajándékot, aminek mindenki örül, sorban sem kell állnod és még várnod sem kell, hogy megérkezzen a futárral!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Töltött kürtős és Kürtős Vakarcs az új sláger finomság!Próbáld ki INGYEN!
Ráadásul ez mind bio tojás, ízfokozók és természetes alapanyagok felhasználásával készülnek a különleges kürtőskalácsok. Ingyenes kóstoló napot is tartanak hamarosan.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK