Pszichológus a családban - Te jól alszol? Vásárlás itt!

Kelt: 2014.12.21 Kovács Gergely

Pszichológus a családban - Te jól alszol? Vásárlás itt! A Mindennapi Pszichológia magazin könyvsorozatának harmadik része izgalmas olvasmány lehet mindenki számára.

Mi magunk vagyunk a könyv főszereplői, hiszen aligha van olyan ember, akinek magának vagy családtagjainak ne lett volna már alvással kapcsolatos gondja. Az alvás életünk egyharmadát kitölti, a másik kétharmadát pedig befolyásolja.

Sokaknak állandó problémái vannak vele, mégis kevesen gondolkoznak el azon, mit tehetnének az éjszakai felébredések ellen, meddig lehet és érdemes korlátozni a napi alvásidőt, vagy épp milyen módon irányíthatjuk álmainkat. Az alvást ma is rengeteg misztikum és rejtély övezi. Hajlamosak vagyunk neki néha túl nagy jelentőséget tulajdonítani – miközben valójában elhanyagoljuk. Nagyon sokat képzelünk róla, pedig talán nagyon is egyszerű – vagy nagyon is bonyolult, de másképpen, mint gondoljuk. A szerző, Dr. Purebl György pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos felteszi – és meg is válaszolja – azokat a kérdéseket, amelyeket fontos tisztázni ahhoz, hogy az alvás a regenerálódás és felfrissülés, ne pedig a problémák forrása legyen mindennapjainkban.  A kötet rendkívül érdekes olvasmány, hiszen személyesen érintettek vagyunk benne – biztos, hogy senki nem fog elaludni rajta...

Rendeld meg online! Online vásárlás ide kattintva!

A könyet Jáger Sándor nyerte!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Pszichológus a családban - Szülőnek lenni jó! Vásárlás itt!
Megjelent a Pszichológus a családban 1. kötete Szülőnek lenni jó! címmel.
Pszichológus a családban - Titokzatos testi tüneteink! Vásárlás és játék itt!
Megjelent a Pszichológus a családban 2. kötete Titokzatos testi tüneteink címmel.
Személyiség teszt fákkal! Te milyen vagy?
9 fa és 1 válasz! Így jellemezhetnénk a neten terjedő új tesztet.
10 népszerű ajándék karácsonyra!
Megnéztük a Bozo Pláza 10 legnépszerűbb termékét. Párnak mi is nagyon örülnénk karácsonyra.
10 karácsonyi ajándék ötlet
Ezek a legérdekesebb és legkülönlegesebb ötletek. Kiderítettük, hogy várhatóan milyen ajándékokat kapnak idén a gyerekek és a felnőttek karácsonyra, születésnapra vagy éppen mikulásra.
Presser Gábor és az Amadinda szilveszteri koncertje - JEGYEK ITT!
2019. december 31-én ismét Szilveszteri koncert Presser Gáborral és az Amadindaval.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK