Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Puskás X Kőszívű musical koncert a Balatonon! Jegyek itt!

2024.05.13 Kovács Gergely

Puskás X Kőszívű musical koncert a Balatonon! Jegyek itt!

2024. augusztus 31-én Alsóőrsön a Puskás és a Kőszívű musical koncerten a két előadás legszebb dalait hallhatják Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában. Az előadás után pop musical disco vár.

A MusicalNeked produkció két nagy sikerű zenés színházi előadását, a Szente Vajk-Galambos Attila-Juhász Levente szerzőhármas által alkotott Puskás, a musicalt és a Kőszívű – A Baradlay-legendát összesen már több mint 140.000 néző tekintette meg! A produkciók minden alkalommal elsöprő, álló tapsos sikert arattak!

A Puskás x Kőszívű musical koncerten a két előadás legszebb dalait hallhatják Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a '40-es és '50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.
A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örök érvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit! 

A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások producere, Szabó László, a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesél!

Ahogy véget ér a Puskás X Kőszívű musical-koncert, azonnal egy különleges pop-musical diszkó veszi kezdetét!

A dj - aki a musicalek producere, Szabó László - a '80-as évektől napjainkig terjedő évtizedek legnagyobb pop slágereit keveri egymásba úgy, hogy becsempészi közéjük azokat a dalokat, amelyeket musicalek vagy zenés filmek (is) tettek híressé....
Dancing Queen, Mamma Mia és Super Trouper; Les Rois Du Monde és Young Hearts Run Free; Grease és Hair; Csinibaba és Made in Hungária; Bohemian Rhapsody, Dirty Dancing és Pulp Fiction.....és még sokan mások....

Az előadás hossza 100 perc, 1 szünettel.

Esőnap: 2024. szeptember 1., vasárnap 20:30
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024