Quimby koncert 2019-ben a Szigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.07.31 kovacsad

Quimby koncert 2019-ben a Szigeten - Jegyek itt! A Quimby koncert Budapesten a Sziget Fesztiválon 2019. augusztus 8-én kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!

Senki se menekül, Most múlik pontosan, Ajjajaj s még sorolhatnánk a Quimby dalait, akik mára már elengedhetetlen kellékeivé váltak a hazai nyári fesztiváloknak. Dalaikat nem csak a magyar közönség szereti, hanem külföldön is nagy sikert arattak, még egy mexikói csapat is feldolgozta az egyik dalukat. 

A Quimby koncert Budapesten a Sziget Fesztiválon 2019. augusztus 8-én kerül megrendezésreJegyvásárlás itt! 

Napijegyeddel több koncertet is élvezhetsz!

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Florence and the machine koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
A Florence + The Machine koncert 2019. augusztus 12-én 21:30-kor kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
10 ajándék sorbanállás és futárra várás nélkül
2 perc alatt vehetsz olyan ajándékot, aminek mindenki örül, sorban sem kell állnod és még várnod sem kell, hogy megérkezzen a futárral!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Töltött kürtős és Kürtős Vakarcs az új sláger finomság!Próbáld ki INGYEN!
Ráadásul ez mind bio tojás, ízfokozók és természetes alapanyagok felhasználásával készülnek a különleges kürtőskalácsok. Ingyenes kóstoló napot is tartanak hamarosan.
Macskafogó tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár az ötödik. Az ismert Macskafogó rajzfilm most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény? Kiderül a cikkünkből.
Két ünnep közötti legjobb programok!
Mesék, musicalek, koncertek, retró party, cirkusz, vacsora est, Dumaszínház és számos izgalmas program vár két ünnep között mindenkit!
Így énekli az IL DIVO Macskák musicalből a Memoryt!
A Macskák musical az egyik leghosszabb ideje futó musical hazánkban is és az Éjfél című dal eredeti verziója a Memory az egyik legismertebb musical dal a mai napig. Pár éve a legendás musical dalt Nicole Scherzinger és az Il Divo is feldolgozta. A dal ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK