Ráadás INGYEN Havasi koncert is lesz 2020-ban!

Kelt: 2020.11.21 kovacsad

Ráadás INGYEN Havasi koncert is lesz 2020-ban! 2020-ban csak ingyen koncert keretein belül találkozhatunk Havasi Balázzsal!

A Havasi csapat közelménye:

"Kedves Vendégünk! Kedves Barátaink!

A decemberi Aréna-koncertek évek óta nemcsak egy eseményt jelentenek számunkra, hanem az év fénypontját is. Az elmúlt években összesen 21 alkalommal történt meg velünk az a csoda, amire egész évben várunk, és amiből egész évben táplálkozunk. Ezek az élmények bennünk is és talán a nagyközönség egy részében is összefonódtak az év végével.

Az élet azonban idén megtanított bennünket arra, hogy magunkért, de talán legfőképpen mások egészségéért képesnek kell lennünk változtatni a szokásainkon, és úgy gondoljuk, hogy ebből mindannyian kiválóan vizsgáztunk. A járvánnyal szembeni első csatát megnyertük. 

Abban azonban szinte minden szakértő egyetért, hogy az őszi-téli időszakban a járványnak egy második hulláma is várható, aminek a kimenetele jelenleg nem jósolható meg. Ezért úgy gondoljuk, hogy az elmúlt hónapokból tanulva nem szabad félnünk a változtatástól, hiszen a jelenlegi helyzetben semmi sem fontosabb annál, mint hogy a koncerteket minden korosztály számára biztonságosan rendezhessük meg.

Így az eddigi évbúcsúztató hangulat helyett a produkció történetében most először hangzik majd el tavasszal a Tavaszi szél, és ha tradíciót nem is teremtünk ezzel, egy dologban biztosak vagyunk: a show minden eddiginél nagyobb lesz.

A HAVASI Symphonic Aréna Show új időpontja 2021. december 18., szombat, 14:00 és 19:30. A decemberre megváltott jegyek automatikusan érvényesek a decemberi koncertekre, a korábban kiválasztott ülőhelyekre.

A Blue együttes természetesen májusban is velünk lesz, mi pedig számoljuk a napokat, míg újra felgördülhet a függöny az Arénában.

Jegyvásárlás és jegyárak itt!

Nem szeretnénk azonban, ha a karácsonyi időszak idén Havasi-zene nélkül telne el. Ezért azoknak, akik érvényes jeggyel rendelkeznek a májusi koncertekre, különleges ajándékkal készülünk. Decemberben egy exkluzív, online Havasi-koncertet rendezünk, amelyet minden Aréna-koncertjeggyel rendelkező jegyvásárló díjmentesen nézhet meg az otthonából. Emellett számukra a koncert napjára ingyenesen letölthetővé tesszük a még megjelenés előtt álló HAVASI Best Of Aréna DVD-t és a Best Of HAVASI Symphonic CD-t is.

Az érvényes jeggyel rendelkező vendégeinknek november végén fogjuk megküldeni a közvetítés megtekintéséhez, illetve a letöltésekhez szükséges kódokat.

Találkozzunk decemberben az online térben és aztán jövő májusban személyesen is!

Ezt követően újra a megszokott év végi időszakban, 2022. decemberében lesz majd HAVASI Symphonic Aréna Show Budapesten.

Üdvözlettel:

A HAVASI Csapat"

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az Il Divo 2021. október 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es programjában olyan sztárokkal látható a musical, mint Sári Évi, Feke Pál, Alföldi Róbert, Janza Kata és Csonka András.
Ákos koncert 2021 nyarán Tokajban! Jegyek itt!
A tokaji szabadtéri színpad ad otthon 2021. augusztus 28-án a tokaji Ákos koncertnek. A koncert része az Idősziget címet viselő ÁKOS Turné állomásainak.
A Diótörő balett 2020-ban is látható az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Budapesti Operettszínház 2020 december közepétől ismételten műsorra tűzi a múlt évben nagy sikerrel bemutatott Diótörő előadását. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
3 INGYENES online program a Madách Színháztól!
Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.
INGYENES Virtuális Országház látogatás! Regisztráció itt!
Az Országház mellett a Szent Korona is látható lesz, sőt a a díszlépcsőházba, a kupolacsarnokba, valamint a képviselőházi társalgóba és ülésterembe is betekinthetünk.
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK