Ráadás Mamma Mia előadást szúrtak be 2016-ra Szegeden - Jegyek itt!

Kelt: 2016.01.09 kovacsad

Ráadás Mamma Mia előadást szúrtak be 2016-ra Szegeden - Jegyek itt! 2016-ban is is akkora az érdeklődés a szegedi Mamma Mia iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a meghirdetett két estére - 2016. július 22-re és 23-ra - már szinte az összes jegy elfogyott, így 2016. július 21-én is játsszák majd a Mamma Mia!-t.

A kiemelkedő érdeklődésnek köszönhetően a korábban tervezett kettő helyett három estén játsszák a nagy sikerű ABBA-musicalt, a Mamma Mia!-t júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Fábián Barbara közölte, hogy harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri műsorán a 2014-ben a Madách Színház csapatával színre vitt musical, a Mamma Mia! Eddig 11 estén került színre a Dóm téren, és mintegy 45 ezren látták a szórakoztató produkciót, melynek fináléjában együtt táncolnak a színészek és a nézők színpad előtt és a nézőtéren is.

Idén is akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a meghirdetett két estére - július 22-re és 23-ra - már szinte az összes jegy elfogyott, így július 21-én is játsszák majd a Mamma Mia!-t.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2014-es és 2015-ös évad szenzációja volt a Magyarországon első alkalommal a Szegedi Szabadtérin, a Madách Színház által bemutatott Mamma Mia! című ABBA-musical, mely az ősbemutató óta a világon először Szegeden került színre non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval. A darab a londoni West Enden és a New York-i Broadwayen is hatalmas sikerrel fut 1999 óta, 2008-ban pedig közönségkedvenc film készült belőle. Világszerte mintegy 180 városban, több mint 54 millió néző előtt játszották már az ABBA 27 slágerét felvonultató darabot. Elhangzik benne többek közt a Dancing Queen, a Knowing Me Knowing You, a Super Trouper és természetesen a Mamma Mia! is.

Szegeden a Mamma Mia mellett látható lesz még A nyomorultak musical és egy új musical bemutató az Ének az esőben, valamint Paul Potts is színpadra lép egy operában. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Paul Potts - Szeged - Jegyek itt!
A bolygó hollandi című előadásban lesz látható Paul Potts, aki a Hungary's Got Talent sztárvendége is volt. Korábban a Britain’s Got Talent műsorában tűnt fel. Onnan ismerte meg a világ.
Ének az esőben magyarul - Jegyek itt!
Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. 2017-ben ezek a dallamok is felcsendülnek ...
A nyomorultak musical 2016-ban Szegeden - Jegyek már kaphatóak!
A musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve A nyomorultak musical 2016. július 29-30-án kerül ismét színre.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK