Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Rácz Jenő, Kajdi Csaba, INGYENES Charlie koncert és kiállítások várnak a SopronFesten!

2023.04.20 kovacsad

Rácz Jenő, Kajdi Csaba, INGYENES Charlie koncert és kiállítások várnak a SopronFesten!

Charlie, Rácz Jenő, Istenes Bence, Quimby, Azahriah, ValMar, Tankcsapda..... ingyenes koncertek és előadások is lesznek Sopronban a SopronFest felhangolásában.

A teljes várost megmozgató „urbán fesztivál” indul útjára Sopronban.
Április 28-29-30-án a 2023-as év hazai könnyűzenei keresztmetszetének jelentős részét bemutató koncert kínálatnak ad otthont a Lővérek, ahol mások mellett Azahriah, Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka, Beton.Hofi, Krúbi, a Valmar, a Tankcsapda és az idei év első koncertjével a Quimby lép színpadra. A hétvégi műsor és fellépők itt!

A Telekom Podcast Fest keretében húsznál is több videós műsor költözik Sopronba, például Istenes Bencével, Kajdi Csabával, Kadarkai Endrével és Miksovits Marcival, Lil Frakkal, illetve a soproni származású Abosi Barnival, aki a SopronFest házigazdája is egyben. Ezek közül több INGYENES lesz.

Tíz helyszínen nyílnak kiállítások, Soproni Sörnapoknak ad otthont a Fő tér, túrákat szerveznek a városban és környékén több tucat helyi klub, kávézó, étterem és borozó pedig színes programokkal várja a Sopronba látogatókat és a helyieket. Trabantokkal lehet majd bejárni a rendszerváltás legfontosabb helyszíneit, de három napra még a sopronkőhidai börtön is kinyitja szigorúan őrzött kapuit az érdeklődők előtt.

Rácz Jenő egy különleges ebéddel készül Sopronba, a Street Kitchen csapata teraszt szervez a Lővérekben, városszerte a bor és a gasztronómia legjobbjai várják a vendégeket.

Az INGYENES ünnepi megnyitó április 27-én este a Fő téren lesz, Charlie-val, a Tűztorony erkélyén pedig a Be Massive Horizon csapatával. A karszalagos vendégeket a város számos vendéglátója is kedvességekkel-kedvezményekkel várja, ők három napon át a városi buszokat is díjmentesen használhatják.

Sopron ma már két óra alatt elérhető Budapestről vonattal és autóval egyaránt, így azokat is várja a SopronFest, akik egynapos kirándulást terveznek, de azokat is, akik hosszabb időt töltenének el egy soproni hotelben, vagy akár egy diákszállón.

• Majka koncert Sopronban a SopronFesten - Jegyek itt!
• Varnus Xavér koncert 2023-ban Sopronban az Evangélikus Nagytemplomban - Jegyek ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024