Recirquel - Párizs Éjjel a MÜPA Cafe Sátorban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.08.26 kovacsad

Recirquel - Párizs Éjjel a MÜPA Cafe Sátorban - Jegyek itt! A Művészetek Palotájánál a Müpa mellett felállítandó CAFe Sátorban 2014. október 3-án egy új showt mutat be Recirquel a, ami teljesen más, mint az eddigiek.

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Művészetek Palotája mellett felállítandó CAFe Sátorban  2014. október 3-án egy új showt mutat be Recirquel a, ami teljesen más, mint az eddigiek. A Recirquel Újcirkusz Társulat harmadik, egész estés előadása minden eddiginél mondénabb hangvételű, és az elveszett illúziókat állítja színpadra. 

 

Míg az egész ország fejest ugrott a nyári vakációba, a Recirquel társulata hónapok óta megfeszített tempóban dolgozik a legújabb produkcióján, ami a Párizs éjjel címet kapta. Ezúttal tizennyolc szereplő: a már ismert Recirquel-artisták táncosokkal, énekesekkel és egy teljes zenekarral kiegészülve azt elevenítik meg, hogyan képzeli a társulat a századelő párizsi lokáljainak dekadens és nagyon szerethető miliőjét. 

A Művészetek Palotája és a társulat közös produkciója Henri de Toulouse-Lautrec jellegzetes festményeinek világát is megidézi, ám a koreográfus-rendező Vági Bencére leginkább a neves fotóművész, Brassaï életműve és alkotásai gyakoroltak hatást. Az itthon kevésbé ismert magyar származású fotózseni előszeretettel merült alá az éjszakai Párizs szcénáiban, fényképein a Montparnasse ismert művészei és bűnözői köszönnek vissza. Az előadás számos téren utal a Franciaországban otthonra találó Brassaï művészetére, a jellegzetes lokál atmoszféra mellett a songok, és a karakteres jelmezek egyaránt a halhatatlan fotóművészt idézik.

 

Ami pedig az előadásban felcsendülő slágereket illeti: a magyar nyelvű dalok szövegeit egytől-egyig Vági Bence írta, zenéjüket pedig Sárik Péter szerezte. A Recirquel és a MüPa legújabb produkciója mindazt megmutatja, amiért a nézők megszerették a magyar újcirkusz társulatot. A Párizs éjjel világszínvonalú légtornász-produkcióival teszi próbára a nézők figyelmét és idegeit, s minden eddiginél pazarabb kötéltánc-mutatvánnyal láncolja magához a nagyérdeműt.

A Párizs Éjjel című előadásra egyésgesen 1500 forintért kaphatóak jegyek! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A Recirquel többi előadásáról lentebb olvashat a kapcsolódó cikkeben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Recirquel - Éjszaka a cirkuszban a MÜPA-ban! Jegyek itt!
A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az "Éjszaka a Cirkuszban" produkciót 2013. április 5-6-án.
Recirquel a Művészetek Palotájában! Jegyek és videó itt!
A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az "Éjszaka a Cirkuszban" produkciót. Lélegzetelállító artisták, zenészek és színészek egy vándor társulat történetét mesélik el, akik a ködben ...
Circus Classicus a Fővárosi Nagycirkusz új műsora - Jegyek itt!
Bemutatjuk Monte Carlo egyetlen magyar bajnokának, Richter Flóriánnak vadonatúj, mégis klasszikus időket idéző lovas- és elefántszámait, a félelmet nem ismerő brazil Super Silva hajmeresztő plafonmutatványát és az őrült iramban forgó ...
Kijevi Balett jegyek - 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 telén ismét Magyarországon a Kijevi City Balett. Budapest, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz látható A hattyúk tava és a Diótörő balett.
Voca People koncert 2014-ben Pécsen! Jegyek itt!
2014. november 2-án Budapesten a Kongresszusi Központban, majd november 4-én Pécsett lesz látható a Voca People LOVE látványos showja. A jegyárak sem magas, így biztos, hogy teltház fogadja a híres csapatot. A kék szereplőkből álló Bleu Man Group ...
Yamato koncert 2014-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Yamato koncert 2014. október 19-én Budapesten az Arénában a Yamato - Raion - Howl of Lion japán dob show. Jegyek és részletek lentebb..
Cirque du Soleil Quidam 2015-ben az Arénában! Jegyvásárlás és videó itt!
2015. február 13-15 között Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a híres cirkusz a Cirque du Soleil. A látványos show budapesti előadásaira érdemes időben jegyet váltani.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK