Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sisi - A hamis ígéret - NYERD MEG!

2022.03.09 Kovács Gergely

Sisi - A hamis ígéret - NYERD MEG!

A sodró erejű regény – az RTL Klub azonos című sorozatának könyvváltozata – kendőzetlenül mutatja be a szépséges és elbűvölő osztrák császárné és magyar királyné életét. A különleges könyv Magyarországon is kiadásra kerül.

Sisi – majdani osztrák császárné és magyar királyné – még félig gyereklány, amikor Ferenc József császárral szerelemre lobbannak egymás iránt. Bár eredetileg Sisi nővérét szánták a sugárzó, titokzatos és mély érzésű fiatalember hitvesének, a vakmerő, életigenlő és elragadó szépségű kamasz lány szembeszáll a család akaratával.

Kapcsolata az ifjú császárral túláradó boldogsággal tölti el a lányt. De vajon lesz-e elég ereje, hogy megküzdjön az ígéretes szerelem árnyoldalaival? Nem is sejti még, milyen élet vár rá a meghasonlott uralkodó mellett, akinek haragos természete és szenvedélye őt magát is végérvényesen megváltoztatja.
A sodró erejű regény – az RTL Klub azonos című sorozatának könyvváltozata – kendőzetlenül mutatja be a szépséges és elbűvölő osztrák császárné és magyar királyné életét. Életek, sorsok, hatalmi játszmák – érzékiség, szerelem, szabadságvágy és merev udvari protokoll.

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Megjelenés: 2022. március 16.

Elena Hell 1989-ben született, forgatókönyvírást tanult a Hoch-schule für Fernsehen und Filmen, valamint a pszichológiát, kommunikációt és politológiát a müncheni Ludwig-Maximilians-Universitäten. A Sis" című sorozat forgatókönyvének kidolgozója és társszerzője volt. Elena Hell írói munkája mellett jógát és kreatív írást is tanít, családjával Münchenben él.
Robert Krause 1970-ben született Drezdában. 19 évesen Nyugat-Németországba menekült, majd Münchenben és Los Angelesben tanult filmművészetet. Ma sikeres rendezőként és forgatókönyvíróként dolgozik, valamint a kreatív írás professzora. Feleségével és két fiával a München melletti Miesbachban él. 

A könyv alapján készült Sisi sorozat a német RTL után a hazai RTL Most felületén is látható már: A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült hatrészes sorozat őszintén és hitelesen mutatja be a szépséges osztrák császárné és magyar királyné életét, méghozzá Sisi legfőbb bizalmasai szemszögéből. Az olykor merész, a szexualitásra is nagy hangsúlyt fektető, ugyanakkor ízlésesen és igényesen tálalt történet jóvoltából a nézők betekintést kaphatnak a lenyűgöző uralkodói létbe, és egy sokrétű, elbűvölő királynét ismerhetnek meg.

JÁTÉKUNK VÉGET ÉRT!
A játék nyertesei:
Ács Dániel és Hellenbach Éva

A játék leírása:
Játékunkban most a kiadó jóvoltából megnyerheted a könyvet. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 1 könyvet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Megnézték-e az új sorozatot, ami a könyv alapján készült?

Valamint azok között is sorsolunk 1 könyvet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak!

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

• TOP 10 program SISI rajongóknak!
• Sisi fiának rejtélyes haláláról szóló előadás az Operaházban - Jegyek itt!
• Sisi életét dolgozza fel a Béjart Balett Budapesten bemutatásra kerülő előadása!
• Sisi operett 2022-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
• Elisabeth musical 2022-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
• Elisabeth musical Kecskeméten a Katona József Színházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024