Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

TOP 10 program SISI rajongóknak!

2021.12.06 kovacsad

TOP 10 program SISI rajongóknak!

Összegyüjtöttük a 10 legjobb SISI-ről szóló programot a musicaltől az ingyen filmig

A Habsburg családból máig a legkedeltebb és legismertebb Erzsébet királyné azaz Sisi, akinek az életéről a mai napig újabb és újabb infók derülnek ki. Életéről legendák szólnak és persze a szépségéről is, amit különleges praktikáknak köszönhetett. Hatalmas haját csak megmosni órákba telt és a fonásokról még nem is beszéltünk. 

A magyarok számára különösen kedves volt, hiszen még a nyelvünket is megtanulta és sokat tett a magyarokért, mitöbb még legjobb barátnője és kísérője is magyar volt. Nem meglepő hát, hogy számos Sisivel foglalkozó előadás kerül színpadra évről évre.

Azonban a következő 9 hónap kiemelkedően izgalmas lesz a Sisi rajongók számára, hiszen hónapról hónapra jobbnál jobb Sisis dolgok várják a közönséget.

TÁNCELŐADÁSOK

Decemberben és januárban a Nemzeti Táncszínházban vendégeskedik a Sisiről szóló táncelőadás a GG Eger előadásában. Jegyek itt! 

A nyáron pedig a világhírű Béjart Ballet világpremierje lesz Budapesten. Az ő előadásuk Sisi életét dolgozza fel. Részletek itt!

SZÍNMŰ
Decemberben egy alkalommal lesz látható Gubás Gabival Sisi kedvenc kastélyában a Gödöllői Kastélyban egy Sisi előadás, ami folyamatos teltházzal fut. Részletek itt!

MUSICAL

A Sisi életéről készült Elisabeth musical például országszerte 3 városban is látható lesz. December közepén és januárban Kecskeméten (Jegyek itt!), a két ünnep között Győrben (Jegyek itt!), míg a nyáron Budapesten (Jegyek itt!) lesz látható az Elisabeth musical.

OPERETT

Sissi a magyar királyné címen került bemutatásra KERO előadása Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Denk Viktória főszereplésével egy Sisiről szóló operett, amit folyamatosan teltházzal játszottak. Az előadást 2022 júniusában ismét láthat a közönség. Jegyvásárlás itt!

SZÉPSÉGÁPOLÁS SISIVEL

Sisi szépségápolási trükkjeinek jelentős része ma is hatásos. A szépségének titkát és annak mai érvényességét járják körbe egy beszélgetés keretein belül. Részletek itt!

TEMATIKUS SÉTA

Még mindig az egyik legkedveltebb tematikus séta a Sisiről szóló budapesti séta, ahol izgalmas helyszíneket járhatunk be Sisi nyomában járva. Részletek itt!

 

SOROZAT

6 részes sorozat is készült Sisiről, amit szintén a két ünnep között kezdenek el vetíteni! Részletek itt!

+1 INGYEN FILM

Sisiről készült magyar film is, amit ingyenesen is megnézhettek! Részletek itt!

• A kőszívű ember fiai musical verziója 2022-ben a Margitszigeti Szabadtéri ...
• Puskás musical a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
• Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024