Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sissi címmel jelent meg Karen Duve könyve! NYERD MEG!

2023.12.01 Kovács Gergely

Sissi címmel jelent meg Karen Duve könyve! NYERD MEG!

Szabadság és kényszer alcímmel jelent meg a könyv.

Amikor Sissi házassága folytán Ausztria császárnéja lesz, egy szigorúan szabályozott világba lép be, amelyet merev társadalmi szokások és udvariassági szabályok uralnak. Kitörési lehetőséget csupán hosszú utazásai és a gödöllői kastélyban való időzései nyújtanak, amelyek során kötetlen életvitelt folytathat, és áldozhat legnagyobb szenvedélyének, a szilaj lovas vadászatnak. Sissi korának egyik legjobb és legmerészebb női lovasa - nem létezik olyan vizesárok, amely túl széles, olyan akadály, amely túl magas volna számára. Bay Middleton, a lóversenyeken is induló, legendás hírű vadászlovas azonban nem csak lovaglótudásáért csodálja a császárnét.

Egyik gödöllői tartózkodása alatt a császárné meghívja magához a lovaglást és a vívást is magas szinten űző unokahúgát, Marie Wallerseet. Sissi szabadabb önmagát látja unokahúgában, és hamar a bizalmába fogadja. A tizennyolc éves Marie császári nagynénje bűvkörébe kerül, és szívesen asszisztál neki, amikor Erzsébet szenvedélyes lovasként és a végzet asszonyaként lép fel rajongó környezete előtt. Hamarosan azonban Marie is vonzóvá válik, főleg az ifjú arisztokraták szemében.
Sissi, aki megszokta, hogy mindig a figyelem központjában áll, elhatározza, hogy férjet keres Marie számára.

"Szélesvásznú film gondolatban." - Denis Scheck, irodalomkritikus, újságíró, a német ARD csatornán vetített, Druckfrisch könyvajánló műsorvezetője

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Lajtaj Erika és Borbíró Dániel

Játékunkban most a kiadó jóvoltából megnyerheted a könyvet. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 1 könyvet sorsolunk a Facebook azon követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy "Jártak-e már a Gödöllői Királyi Kastélyban?"

Valamint azok között is sorsolunk 1 könyvet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak! 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

További érdekes híreink:

• Elisabeth musical 2023-ban Kecskeméten a Katona József Színházban - Jegyek itt!
• Sisi on Tour - Schönbrunn kincsei kiállítás a Gödöllői Királyi ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024