Szegedi Kortárs Balett Concerto 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.01.11 kovacsad

Szegedi Kortárs Balett Concerto 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Szegedi Kortárs Balett Bartók: Concerto előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Szegedi Kortárs Balett két részből álló bemutatójának címe kettős üzenettel bír. Az est első felében Juronics Tamás Bartók Béla Concerto című művére készít koreográfiát, melyet a Szegedi Szimfonikus Zenekar élőben játszik el, így tehát egyben egy koncertet is hallhat a közönség. Juronics Tamás számára – a számos Bartók mű emlékezetes színpadi megvalósítása után – a zeneszerző műveiből alkotott sorozatának újabb állomása lesz a Concerto.

Az előadás másik felében a szegedi közönség által jól ismert olasz koreográfus, Enrico Morelli alkot újból a társulat számára. Fesztivál díjas előadásai után most egy kortárs magyar zeneszerző művét fogja választani darabja zenei kíséretének. A zenekart Gyüdi Sándor vezényli.

A Szegedi Kortárs Balett Bartók: Concerto előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Csókkirály koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek és fellépők itt!
A Csókkirály koncert 2021. június 9-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz először látható! A Fenyő Miklós és a Hungaria dalaiból készült koncert show Csonka András, Szulák Andrea, Vastag Csaba, Király Vikor, Radics Gigi, Zséda, Heincz ...
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK