Szindbád és Anna hercegnő a jégen! Jegyek a jégmusicalre!

Kelt: 2015.10.31 Kovács Gergely

Szindbád és Anna hercegnő a jégen! Jegyek a jégmusicalre! A Filmgyárban 2015 decemberétől a Szinbád és Anna hercegnő jégmusical. Az orosz jégtáncosok Budapesten az Origo Filmstúdióban várják a nézőket.

Szinbád és Anna hercegnő jégmusical orosz jégtáncosokkal az Origo Filmstúdióban. A filmgyár kapui kinyílnak. Jegyvásárlás és minden, amit tudni lehet. Előadások 2015 december 5-től. - írja a KarácsonySzeretlek.hu

Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva...

Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

Az moszkvai nagybemutató előtt kivételesen a magyar közönség láthatja az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.

Az ORIGO Filmstúdióban olyan filmek készültek, mint a Hercules (2014), Die Hard V., 47 Ronin, Liza a rókatündér, Inferno (2015).

Az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.
Az előadás 120 perc egy kellően hosszú szünettel. Az előadás kerekesszékkel is látogatható.

A filmstúdió eddig bezárt kapuja most kinyílik és a legnagyobb európai műteremben felállított monumentális díszletben kel életre Szindbád története. A díszlet 20 méter magas, a fénytechnika káprázatos, a speciális “színpad” pedig jégből készül.

Online jegyvásárlás, előadások és jegyárak ide kattintva!

Videó:

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Grease musical Budapesten a Magyar Színházban - Jegyek itt!
A nagysikerű budapesti SYMA Csarnokban tartott bemutatót követően országos turnéra indult a Grease musical. A budapesti premier követően a nagy érdeklődésre való tekintettel Budapesten ismét látható lesz a Pesti Magyar Színházban.
A muzsika hangja musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A Muzsika hangja musical főszerepeiben színpadra lép Mahó Andrea, Geszthy Veronika, Csengeri Attila, Hűvösvölgyi Ildikó, Sáfár Mónika, Fonyó Barbara Bucsi Annamária, Fillár István, Wégner Judit, Tóth Sándor és még sokan mások.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK