Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Talán ez lesz az új Pál utcai fiúk musical! Már árulják a jegyeket Geszti Péter új musicaljére!

2022.12.17 kovacsad

Talán ez lesz az új Pál utcai fiúk musical! Már árulják a jegyeket Geszti Péter új musicaljére!

Várhatóan ez lesz az új Pál utcai fiúk musical, amit majd mindenki látni akar és amiről büszkén mesélhetik majd a ősbemutató nézői, hogy ők még az ősbemutatón látták.

Hosszú évek előkészületei után a Dzsungel könyve és a Pál utcai fiúk musical sikerszériái után Geszti Péter újabb vállalkozásba fogott bele és új szerzőkkel írt egy musicalt. Ez a musical stílusok között ugrálhat és a világ minden tájáról jövő dallamokat magában hordozhat, hiszen egy worldmusical lesz. A koncepciót teljes egészében Geszti Péter fogja össze, akinek a mű megszületésekor is voltak már elképzelései, hogy kikkel állítaná szívesen színpadra a darabot. A bemutatóhoz sokáig keresett partnert és végül az ország egyik legnagyobb szabadtéri színházában Szegeden láthatjuk először új musicaljét, amit ezúttal egy új zeneszerzővel alkotott meg. A korábbi sikerei után bátran mondhatjuk, hogy várhatóan ez lesz az új Pál utcai fiúk musical, amit majd mindenki látni akar és amiről büszkén mesélhetik majd a szegedi ősbemutató nézői, hogy ők még az ősbemutatón látták.

Az Ezeregy éjszaka musicalt a Szegedi Szabadtéri Játékokon  2023. augusztus 11-i ősbemutatóját követően 12-én, 18-án, 19-én és 20-án láthatja majd a közönség.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az Ezeregyéjszaka évszázadok óta közszájon forgó, számtalanszor újramesélt, mégis rengeteg meglepetést és újdonságot rejtő, egzotikus meséi mellett slágervárományos zenék, izgalmas látványvilág és neves sztárfellépők gondosodnak majd arról, hogy a musical szórakoztató kuriózum legyen hazánk legnagyobb szabadtéri színpadán.

Az előadás szereposztását még nem hirdették ki!

• A Pál utcai fiúk musical 2023 - Jegyek és helyszínek itt!
• Rómeó és Júlia 2023-ban újra Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
• 40 éves Macskák musical turné 2023 - Jegyek a győri, szegedi, veszprémi, ...
• Elisabeth musical 2023-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek a Sisi ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023