The Human Body - Az Emberi Test kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2012.02.23 Kovács Gergely

The Human Body - Az Emberi Test kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt! A belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca – Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében nyílik meg a kiállítás.

Ez a kiállítás az embert akarja bemutatni, magának az embernek, megdöntve számos tévhitet, hangsúlyozva több fontos tudnivalót. Egyszer úgy istenigazából, nézzünk magunkba!
A kiállítás producere a HK Exhibitions Inc. és a magyarországi szervező, a Boneart Kft Budapestre hozza a The Human Body (Az Emberi Test) kiállítást. Ez a kiállítás 2008-ban több, mint 300 ezer látogatót vonzott Budapesten és a zárás napjaiban is sorok kígyóztak a bejárata előtt. Az új látványosságokkal gazdagított The Human Body kiállítás több mint 150, különleges eljárással preparált emberi testet illetve testrészt mutat be, háromdimenziós valósághű képet tárva a látogatók elé a bőrünk alatt található csodálatos szerkezetről, az emberi testről és annak működéséről.
A kiállítás mindössze 3 hónapon keresztül, május 27-ig látható.

A Váci 1 - az Alpár Ignác által tervezett csodálatos műemlék palota üzletházként történő megnyitása előtt ad otthont a világhírű kiállításnak.

A The Human Body (Az Emberi Test) kiállítás életre szóló élményt jelent és a tapasztalatok szerint komoly életmód váltásra ösztönöz. Végigjárva a 9 galériát képet kapunk az emberi test felépítéséről, működéséről és arról is, milyen rombolást végezhetnek a káros szenvedélyek.
A kiállítás létrehozásához használt technika a plasztináció. Lényege, hogy az emberi szöveteket alkotó sejteket folyékony szilikonnal töltik fel, így a szövetek megőrzik eredeti rugalmasságukat és állagukat. Ezáltal lehetőség nyílik a test minden egyes alkotóelemét – a csontokat, izmokat, idegeket, véredényeket és szerveket – valósághű állapotban bemutatni. Ez hosszú, aprólékos munkát igénylő folyamat, egyes teljes alakos kiállított preparátumok elkészítése évekbe telik. Az eljárás során a testekkel, testrészekkel a szakemberek maximális figyelemmel, óvatossággal és tisztelettel bánnak.

A kiállítás mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül…
A világon mindenhol – nem volt ez másképp néhány éve Magyarországon sem – iskolai csoportok alkotják a látogatók jórészét. A látottak, hallottak könnyen beépíthetők a tananyagba mind kisiskolások, mind felsőbb osztályba járó diákok számára.
Minden ember számára létkérdés, hogy pontosan ismerje saját testének működését. Nem árt tudni, mi történik bennünk, ha futunk, ha koplalunk, ha tornászunk, ha rendszertelenül eszünk vagy éppenséggel degeszre tömjük a bendőnket és vajon hogy fest tüdőnk néhány évnyi aktív dohányzás után…? Ahogy feltárul előttünk a testünk, úgy kapunk választ már meglévő kérdéseinkre illetve fogalmazódnak meg bennünk újabbak fájdalmainkkal, betegségeinkkel vagy egyszerűen életfunkcióinkkal kapcsolatban.

Általános információk
Jegyek kaphatók Budapesten és országszerte elővételben a Ticket Express hálózatának irodáiban. Az elővételben megváltott jegyek pontos időpontra szólnak, amelyekkel sorban állás nélkül lehet bejutni. A csoportos kedvezmények igénybevételéhez előzetes bejelentés szükséges, a látogatás előtt legalább 24 órával.

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak:
Hétköznap
•    Felnőtt - 2800 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 1800 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 2300 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 7400 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 2400 Ft
•    Iskolai csoport - 1500 Ft
Hétvége
•    Felnőtt - 3100 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 2100 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 2700 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 8400 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 2800 Ft
•    Iskolai csoport - 1800 Ft

Jegyek a kiállítás alatt

Hétköznap
•    Felnőtt - 3500 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 2200 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 2900 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 9200 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 3000 Ft
•    Iskolai csoport - 1900 Ft
Hétvége
•    Felnőtt - 3900 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 2600 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 3400 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 10500 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 3500 Ft
•    Iskolai csoport - 2200 Ft

Joker jegy* - 4400 Ft
*A jegy amellyel bármikor előnyt élvez! Előzetes foglalás nélkül sem kell sorban állnia…csak felmutatni és besétálnia!

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Showder klub felvétel - Jegyek az adások felvételeire itt!
Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén ...
Erényöv kiállítás a Római Magyar Akadémián!
Az erényöv tárgyi kultúráját mutatja be a Római Magyar Akadémián a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum anyagából összeállított, szombattól látható tárlat.
Fábry - Millenáris  - Jegyek itt! Élvezze élőben az MTV műsorát!
A megújult FÁBRY műsor nyilvános televízió felvétele a Millenáris Teátrumban. Élje át élőben!
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
2 hétig a teljes vonalon jár a metró!
Hamarosan kezdődik a középső szakasz lezárása is.
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.
Moziünnep - 790 forintért mozizhatunk az őszi szünetben! Filmek listája itt!
A közelmúlt legsikeresebb, legizgalmasabb, legcukibb és legjobb alkotásait láthatjuk most akciósan.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK