Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Showder klub felvétel - Jegyek az adások felvételeire itt!

2014.11.17 kovacsad

Showder klub felvétel - Jegyek az adások felvételeire itt!

Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attillát. Ki tudja, talán egy napon valaki közülük Jay Leno nyomdokaiba lép... Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. Jegyek az élő adásrafelvételre itt!

Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mit nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attillát. Ki tudja, talán egy napon valaki közülük Jay Leno nyomdokaiba lép... Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra.  

JEGYEK A SHOWDER KLUB TELEVÍZIÓS FELVÉTELÉRE ITT!

Azoknak, akik szeretnék a jövő sztárjait is látni ajánljuk a Dumaszínház saját produkcióit is, ahol a kedvencek önálló estjein túl új tehetségek is teret kaptak a bemutatkozásra.

  

• Fábry - Millenáris - Jegyek itt! Élvezze élőben az MTV műsorát!
• Láthatatlan kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
• Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
• Flippermúzeum nyílt Budapesten! Interaktív kiállítás!
• Koncertek és rendezvények a 2023/2024-es évadban Budapesten a Papp László ...
• Dumaszínház jegyek!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023