Thomas Anders koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.26 kovacsad

Thomas Anders koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt! 2016. szeptember 17-én újra Budapesten a Budapest Parkban Thomas Anders koncertezik

Egy zenekar töretlen karrierrel, egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amire azt mondtuk majd elfelejtjük, DE NEM TETTÜK, mert nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt formáció a Modern Talking –legendája újra éled. A Thomas Anders és Dieter Bohlen által 1982-ben alapított együttes a 80-as évek végéig uralta az Európai Pop világot. Pályafutásuk alatt csak Magyarországon 9 listavezető daluk volt, s világszerte– több mint 450 millió lemezt adtak el felvételeikből. 

2016. szeptember 17-én Thomas Andres koncert lesz Budapesten. Thomas Anders 2016-os budapesti koncertjére már árulják a jegyeket. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A rkoncerten felcsendülnek a mindenki számára jól ismert dalok így például elhangzik a You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Cheri Cheri Lady és a Sexy Sexy Lover. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Koncertek és rendezvények a 2019/2020-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli,Cesar Millan, Lindsey Sterling, Luis Fonsi és számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2019-ben!
Kiev City Balett - Hattyúk tava Budapesten 2014-ben is! Jegyek itt!
A RaM Colosseum színpadán a Kievi balett legendás előadása. Jegyárak, jegyvásárlás és a turné helyszínei. 2014. december 30-án Budapesten lesz látható az előadás. Délután és este is a várja a nézőket a budapesti dupla előadás!
Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyek és videó itt!
2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését.
Voca People koncert 2016-ban Budapesten! Jegyek itt!
2016. december 27-én Budapesten a Kongresszusi Központban lesz látható a Voca People LOVE látványos showja. A jegyárak sem magas, így biztos, hogy teltház fogadja a híres csapatot. A kék szereplőkből álló Bleu Man Group után most itt az újabb ...
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Gratulálunk! Budapesten van Európa legszebb karácsonyi vására!
HATALMAS EREDMÉNY! 116 országból nyert a budapesti vásár!
Így énekli az IL DIVO Macskák musicalből a Memoryt!
A Macskák musical az egyik leghosszabb ideje futó musical hazánkban is és az Éjfél című dal eredeti verziója a Memory az egyik legismertebb musical dal a mai napig. Pár éve a legendás musical dalt Nicole Scherzinger és az Il Divo is feldolgozta. A dal ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK