Thomas Anders koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.26 kovacsad

Thomas Anders koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt! 2016. szeptember 17-én újra Budapesten a Budapest Parkban Thomas Anders koncertezik

Egy zenekar töretlen karrierrel, egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amire azt mondtuk majd elfelejtjük, DE NEM TETTÜK, mert nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt formáció a Modern Talking –legendája újra éled. A Thomas Anders és Dieter Bohlen által 1982-ben alapított együttes a 80-as évek végéig uralta az Európai Pop világot. Pályafutásuk alatt csak Magyarországon 9 listavezető daluk volt, s világszerte– több mint 450 millió lemezt adtak el felvételeikből. 

2016. szeptember 17-én Thomas Andres koncert lesz Budapesten. Thomas Anders 2016-os budapesti koncertjére már árulják a jegyeket. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A rkoncerten felcsendülnek a mindenki számára jól ismert dalok így például elhangzik a You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Cheri Cheri Lady és a Sexy Sexy Lover. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Koncertek és rendezvények a 2020/2021-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Kiss, Il Divo, Celine Dion, Hauser, és számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2020-ban!
Kiev City Balett - Hattyúk tava Budapesten 2014-ben is! Jegyek itt!
A RaM Colosseum színpadán a Kievi balett legendás előadása. Jegyárak, jegyvásárlás és a turné helyszínei. 2014. december 30-án Budapesten lesz látható az előadás. Délután és este is a várja a nézőket a budapesti dupla előadás!
Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyek és videó itt!
2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését.
Voca People koncert 2016-ban Budapesten! Jegyek itt!
2016. december 27-én Budapesten a Kongresszusi Központban lesz látható a Voca People LOVE látványos showja. A jegyárak sem magas, így biztos, hogy teltház fogadja a híres csapatot. A kék szereplőkből álló Bleu Man Group után most itt az újabb ...
INGYENES hajózás várja 2020 nyarán a kisiskolásokat!
2020-ban is minden 6-11 éves tanuló számára ingyenes a hajózás a Balatonon is. A Balatoni Hajózási Zrt. és MAHART PassNave Kft. is csatlakozott a Kajla kedvezményekhez.
Újra látogatható a Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Újra látogatható a budapesti Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Tesla musical bemutató 2020-ban - Jegyek a fertőrákosi bemutatóra itt!
A Végtelen erő - Tesla musical 2020 szeptemberében kerül bemutatára a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyek itt!
Omega koncert 2020 - Jegyek itt!
Az Omega koncertezik 2020. szeptember 5-én Vecsésen a The Gateben. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK