Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt!

Kelt: 2020.01.16 Kovács Gergely

Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt! 2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg Tokaj szabadtéri színháza.

2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza. A létesítmény nemcsak nagyságában tűnik ki, hanem azzal a magas színvonalú, változatos programkínálattal is, amit évről évre, minden nyári szezonban - három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban - nyújtanak a közönségnek. 

A 2020-as műsor még készül, de már most biztos 4 műsor.

2020. július 11-én a népszerű musical a Pál utcai fiúk lesz látható, aminek dalait Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián készített. A musical számtalan helyen műsoron van és mindenhol nagyon népszerű.

2020. július 17-én Beleznay Endre önálló estje Na végre címmel lesz látható.
A műsorról ezt írják az ismertetőben:
"Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik."

2020. augusztus 1-én egy új magyar musical kerül színpadra. A Nikola Tesla - Végtelen energia musical, amiben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Janza Kata, Füredi Nikolett, Szomor György, Egyházi Géza, Szabó P. Szilveszter, Pesák Ádám és még sokan mások. Az előadás nagyon látványosnak ígérkezik.

2020. augusztus 14-én pedig a népszerű énekes Bereczki Zoltán ad majd koncertet. Az akusztikus koncert a nyár egyik csúcspontja lesz majd.

2020. augusztus 16-án az Illúzió Mesterei látogatnak Tokajba. A látványos műsor illúzionista műsorukka. Budapesten évek óta fut óriási sikerrel a show.

2020. augusztus 19-én a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban lesz látható.Jegyárak és jegyvásárlás a Tokaji Fesztivál összes előadására itt!

Ha nyár, akkor Tokaj Fesztiválkatlan, ahol színes programok, kikapcsolódás, szórakozás vár minden korosztályt.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megvannak a Sziget, Balaton Sound és Volt Fesztivál első fellépői - Jegyek és fellépők itt!
Lenny Kravitz, Passenger, Manuel, Martin Garrix, KYGO, Robin Schulz és még sokan mások jönnek a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra és a VOLT Feztiválra 2020-ban. Jegyek és fellépők itt!
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
84 évesen meghalt Csukás István!
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az irodalom szexi! Meztelen férfiakkal bizonyítják be a budapesti előadáson! Jegyek itt!
Pucér férfiak olvasnak címmel lesz látható az előadás. A Barátok közt és a Drága örökös szereplői közül ketten is szerepet vállaltak az előadásban. Barna Zsombor, Mohai Tamás, Simon Kornél lesz az előadás első 3 szereplője.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 áprilisában Húsvét előtt lesz látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK