Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt!

Kelt: 2020.01.16 Kovács Gergely

Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt! 2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg Tokaj szabadtéri színháza.

2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza. A létesítmény nemcsak nagyságában tűnik ki, hanem azzal a magas színvonalú, változatos programkínálattal is, amit évről évre, minden nyári szezonban - három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban - nyújtanak a közönségnek. 

A 2020-as műsor még készül, de már most biztos 4 műsor.

2020. július 11-én a népszerű musical a Pál utcai fiúk lesz látható, aminek dalait Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián készített. A musical számtalan helyen műsoron van és mindenhol nagyon népszerű.

2020. július 17-én Beleznay Endre önálló estje Na végre címmel lesz látható.
A műsorról ezt írják az ismertetőben:
"Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik."

2020. augusztus 1-én egy új magyar musical kerül színpadra. A Nikola Tesla - Végtelen energia musical, amiben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Janza Kata, Füredi Nikolett, Szomor György, Egyházi Géza, Szabó P. Szilveszter, Pesák Ádám és még sokan mások. Az előadás nagyon látványosnak ígérkezik.

2020. augusztus 14-én pedig a népszerű énekes Bereczki Zoltán ad majd koncertet. Az akusztikus koncert a nyár egyik csúcspontja lesz majd.

2020. augusztus 16-án az Illúzió Mesterei látogatnak Tokajba. A látványos műsor illúzionista műsorukka. Budapesten évek óta fut óriási sikerrel a show.

2020. augusztus 19-én a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban lesz látható.Jegyárak és jegyvásárlás a Tokaji Fesztivál összes előadására itt!

Ha nyár, akkor Tokaj Fesztiválkatlan, ahol színes programok, kikapcsolódás, szórakozás vár minden korosztályt.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megvannak a Sziget, Balaton Sound és Volt Fesztivál első fellépői - Jegyek és fellépők itt!
Lenny Kravitz, Passenger, Manuel, Martin Garrix, KYGO, Robin Schulz és még sokan mások jönnek a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra és a VOLT Feztiválra 2020-ban. Jegyek és fellépők itt!
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK