Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.03 kovacsad

Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt! La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.

Verdi legkedveltebb darabja A kaméliás hölgy története alapján készült La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sztárszereposztásban lesz látható.

Violetta szerepében a nemzetközi szinten is ismert operacsillag Miklósa Erika valamint Alfred szerepében egy szintén jelentős nemzetközi karriert befutott olasz operaénekes Giuseppe Filianoti főszereplésével lesz látható. A Héja Domonkos vezénylésével bemutatásra kerülő előadást Anger Ferenc rendezésében láthatjuk a Margitszigeten. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül 2016-ban két Verdi opera is látható lesz a Margitszigeten, az egyik az Otello a másik a Traviata. A Margitszigeti Szabadtéri további előadásairól lentebb olvashat a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Verdi Otello operája 2016-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Verdi Otello operája 2016. július 29-én és 31-én Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marc Heller és Rost Andrea főszereplésével.
Három tenor a szigeten - Jegyek James Valentini, Martin Muehle és Sébastien Guéze Operagálájára itt!
A Három tenor a szigeten operagálá 2016. július 22-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Énekesek: James Valenti (USA), Sébastien Guéze (FR), Martin Muehle
Rómeó és Júlia balett a Margitszigeten - Jegyek a Monte Carlo Balett előadására itt!
A Monte Carlo Balett Rómeó és Júlia balettje 2016. július 5-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon.
Mozart Idomeneo Ramón Vargassal Budapesten - Jegyek itt!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál 2016-os programja keretein belül Mozart Idomeneo-ját mutatja be Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus 2016. április 10-én a MÜPA-ban főszerepben olyan sztárokkal mint Ramón Vargas és Margarita Gritskova.
Kicsi Gesztenye Klub 2020 - Turné helyszínek és jegyek itt!
A Minimax népszerű sorozata most országos turnéra indul. 2020-ban többek között Budapest Mosonmagyaróvár is sorra kerül. A kaland folytatódik. Liza és barátai koncert hangulatban várnak. Az előadások listája, jegyárak, jegyvásárlás és minden amit tudni lehet.
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása 2020-ban turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
Gyógynövényekkel az egészség megőrzéséért A bükki füvesember, SZABÓ GYURI BÁCSI előadása országszerte. Hódmezővásárhely, Sopron, Makó, Szombathely, Vecsés
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. április 28-án Budapesten a Marczibányi téri Művelődési Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást!
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK