Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.03 kovacsad

Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt! La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.

Verdi legkedveltebb darabja A kaméliás hölgy története alapján készült La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sztárszereposztásban lesz látható.

Violetta szerepében a nemzetközi szinten is ismert operacsillag Miklósa Erika valamint Alfred szerepében egy szintén jelentős nemzetközi karriert befutott olasz operaénekes Giuseppe Filianoti főszereplésével lesz látható. A Héja Domonkos vezénylésével bemutatásra kerülő előadást Anger Ferenc rendezésében láthatjuk a Margitszigeten. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül 2016-ban két Verdi opera is látható lesz a Margitszigeten, az egyik az Otello a másik a Traviata. A Margitszigeti Szabadtéri további előadásairól lentebb olvashat a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Verdi Otello operája 2016-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Verdi Otello operája 2016. július 29-én és 31-én Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marc Heller és Rost Andrea főszereplésével.
Három tenor a szigeten - Jegyek James Valentini, Martin Muehle és Sébastien Guéze Operagálájára itt!
A Három tenor a szigeten operagálá 2016. július 22-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Énekesek: James Valenti (USA), Sébastien Guéze (FR), Martin Muehle
Rómeó és Júlia balett a Margitszigeten - Jegyek a Monte Carlo Balett előadására itt!
A Monte Carlo Balett Rómeó és Júlia balettje 2016. július 5-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon.
Mozart Idomeneo Ramón Vargassal Budapesten - Jegyek itt!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál 2016-os programja keretein belül Mozart Idomeneo-ját mutatja be Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus 2016. április 10-én a MÜPA-ban főszerepben olyan sztárokkal mint Ramón Vargas és Margarita Gritskova.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!
Találkozz Gabriela Spanic-kal a Játékszín beszélgetős műsorán - Jegyek itt!
Magyarországon színházban először a Játékszínben látható, október 3-án 15 órától, egy közel másfél órás színpadi beszélgetés alanyaként Gaby Spanic a Paula és Paulina és még számos telenovella sztárja. Jegyek it!
Távmozi is lesz a Szemrevaló Fesztiválon!
1 hét múlva jön a Szemrevaló Fesztivál. A vetítések után online beszélgetés néhány alkotóval.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK