Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.03 kovacsad

Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt! La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.

Verdi legkedveltebb darabja A kaméliás hölgy története alapján készült La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sztárszereposztásban lesz látható.

Violetta szerepében a nemzetközi szinten is ismert operacsillag Miklósa Erika valamint Alfred szerepében egy szintén jelentős nemzetközi karriert befutott olasz operaénekes Giuseppe Filianoti főszereplésével lesz látható. A Héja Domonkos vezénylésével bemutatásra kerülő előadást Anger Ferenc rendezésében láthatjuk a Margitszigeten. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül 2016-ban két Verdi opera is látható lesz a Margitszigeten, az egyik az Otello a másik a Traviata. A Margitszigeti Szabadtéri további előadásairól lentebb olvashat a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Verdi Otello operája 2016-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Verdi Otello operája 2016. július 29-én és 31-én Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marc Heller és Rost Andrea főszereplésével.
Három tenor a szigeten - Jegyek James Valentini, Martin Muehle és Sébastien Guéze Operagálájára itt!
A Három tenor a szigeten operagálá 2016. július 22-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Énekesek: James Valenti (USA), Sébastien Guéze (FR), Martin Muehle
Rómeó és Júlia balett a Margitszigeten - Jegyek a Monte Carlo Balett előadására itt!
A Monte Carlo Balett Rómeó és Júlia balettje 2016. július 5-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon.
Mozart Idomeneo Ramón Vargassal Budapesten - Jegyek itt!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál 2016-os programja keretein belül Mozart Idomeneo-ját mutatja be Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus 2016. április 10-én a MÜPA-ban főszerepben olyan sztárokkal mint Ramón Vargas és Margarita Gritskova.
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
INGYENES szinkronúszás és műugró bemutató a Duna Aréna nyílt napján!
Apacuka koncert, kosmotor ügyességi verseny, úszóverseny, létesítmény bemutató túra, szinkronúszás és műugrás bemutató és sok más vár.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK