Trendi kultprogramot keresel? Szórakozz kreatívan a PaintCocktailon!

Kelt: 2017.07.06 Kovács Gergely

Trendi kultprogramot keresel? Szórakozz kreatívan a PaintCocktailon! Egy olyan élmény, amit nem felejtesz el! Ne hagyd ki!

Ha önfeledt szórakozásra vágysz, ahol ráadásul a kreatív énedet is felpezsdítheted, akkor a PaintCocktailt neked találták ki. A programon egy budapesti étteremben, bárban, profi instruktor segítségével alkothatod meg saját festményedet, miközben kikapcsolódsz a mindennapokból.Próbáld ki egyedül, pároddal vagy a baráti társaságoddal, és tapasztaljátok meg egy szuper hangulatú este keretében: bármire képesek vagytok, még festeni is!!


Ha nem fogtál ecsetet általános iskola óta, az sem gond!
A PaintCocktail csapata bebizonyítja, hogy festeni mindenki tud. Neked nincs is más dolgod, mint hogy elengedd a gátlásaidat és kreatívan szórakozz!Jegyvásárlás a 
paintcocktail.com oldalon!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
Churro Chips az új sláger! Próbáld ki INGYEN!
Most akár INGYEN kipróbálhatod az új őrületet. A Churro Chips egyszerű és tökéletes. Ha szereted a churrost, akkor ezt is szeretni fogod.
1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!
Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Búcsúzik a Billy Elliot musical!
A budapesti Billy Elliot az utolsó előadásaihoz érkezik, így aki nem látta az még most tegye meg. Játékunkban páros belépőt is nyerhetsz!
Egyszer / Once musical a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Egyszer / Once musical 2019. szeptember 20-21-én kerül bemutatásra a Madách Színházban. Jegyek és szereplők itt!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK