Turizmus Világnapja 2020 - INGYENES programokkal készülnek!

Kelt: 2020.09.04 Kovács Gergely

Turizmus Világnapja 2020 - INGYENES programokkal készülnek! A Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont is a programok között lesz, ahogy sok más is.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2011. szeptember 27-én ünnepelte először a Turizmus Világnapját. Az idei rendkívüli, a világ turizmusát visszavető évben a turisztikai esemény 10. kiadását mindenképpen megünnepelik, természetesen a biztonsági előírások betartásával.

Lesznek ingyenes és fizetős programok is, sőt online programok is 2020. szeptember 27-én.

Hatvan perces online közvetítéssel bemutatják Világörökségi színhelyünk, az Andrássy út pufferzónájának elismert Király utcát, Terézváros egykori főutcáját. Riportot készítenek a Király utcai vállalkozókkal, akik máig meghatározó elemei ennek az élettel teli utcának. Egy másik online-sétával Újbuda kulturális negyedének, a Bartók Béla Boulevardnak a közkedvelt galériáit, kulturális-gasztronómiai vállalkozásait mutatják be.

Igazi kerékpáros túrára hívják az érdeklődőket. A kerékpártúra útvonalán átfogó képet kaphatnak a Belváros- Lipótvárosban, a Kiskörút és Nagykörút térségében található, a Duna közelében lévő BUM- utcák várostörténeti fejezeteiről, kereskedelmi valóságáról, gasztronómiai, kulturális különlegességeiről.

Egy speciális is ajánlatot is találnak a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont jóvoltából, aki vezetett túrával és kostolóval várja a kedves érdeklődőket.

További részletek és JELENTKEZÉS ITT!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol például INGYENES kertmoziról is olvashatsz! Illetve nyereményjátékainkat is érdemes megnézni a JÁTÉK menüben!

Tudtad, hogy a Mamma Mia musical magyarul is látható? A musicalre már 2000 forinttól lehet jegyeket venni és olyan sztárokat láthatunk az előadáson, mint Stohl András, Koós Réka, Détár Enikő, Hajdú Steve és még sorolhatnám! Jegyek és részletek itt!


Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szabályokkal lesz csak látogatható a Hattyúk tava 2020-ban Budapesten! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-banaz Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!
Új ülésrenddel és szabályokkal debütál az István, a király az Erkel Színházban 2020-ban! Jegyek itt!
Új ülésrenddel és szabályokkal debütál az István, a király az Erkel Színházban 2020-ban! Jegyek itt! A kettős szereposztásban látható rockoperában többek között László Boldizsár, Szemennyi János, Komlós Ildikó, Boncsér Gergely, Zavaros ...
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK