Tűzijáték-néző különvonatot indítanak a Gyermekvasút vonalán!

Kelt: 2019.08.04 kovacsad

Tűzijáték-néző különvonatot indítanak a Gyermekvasút vonalán! A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

Pár napja a Rómeó és Júlia musicalről majd az INGYENES VASÚTTÖRTÉNETI PARKRÓL és a Repülőcirkuszról írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

 A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1800 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek részére 900 Ft. A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el!

A különvonaton semmilyen más kedvezmény nem vehető igénybe.

Részvételi jegyek árusítása: 2019. augusztus 9-től (péntektől) a Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeumában, kizárólag személyesen 9 és 17 óra között, a készlet erejéig vásárolható (telefonos vagy internetes rendelésre nincs lehetőség).

További részletek: https://www.gyermekvasut.hu/rendezvenyek/tuzijatek2019/

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

 

Kép: Szendrei Gábor

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, Pink Martini, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
INGYEN koncertet ad Kovács Kati Budapesten!
Kovács Kati 2019. augusztus 19-én 14:00-tól koncertezik Budapesten. A koncert INGYENES!
INGYEN lesz látható az István, a király! Szereposztás itt!
Az Ács Károly Művelődési Központ és a Ráckevei Vénusz Színház bemutatja az István, a király rockopera koncertszerű előadását. Az előadás 2019. augusztus 20-án látható lesz látható.
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Jurassic World, Baywatch, A Szépség és a Szörnyeteg, Másnaposok, és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
Magyarország Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK