Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Új időpontban kerül megrendezésre az Il Divo koncert!

2021.07.15 kovacsad

Új időpontban kerül megrendezésre az Il Divo koncert!

Új időpontban kerül megrendezésre az Il Divo koncert!

Új időpontban rendezik meg a 2020 októberére meghirdetett Il Divo koncertet. A változással kapcsolatosan a szervezők közleményt adtak ki. Az új időpontra jegyek már kaphataók ide kattintva!

A közlemény:

Kedves Vendégeink!

Az IL DIVO a kialakult járványhelyzet miatt a teljes európai turnéját újratervezte, így a budapesti koncert is új időpontban kerül megrendezésre, 2022. október 28. napján, mivel egyes országok szabályozásai eltérnek és egy európai turnét csak akkor lehet megszervezni, ha minden célországban engedik a szabályozások.

Új belépőjegyet nem küldünk, a korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra ugyanarra a helyre, ugyanazokkal a feltételekkel.


Amennyiben a 2022. október 28-i időpont nem megfelelő, ebben az esetben a meglévő belépőjegy a Szöveg Színház Produkció által szervezett bármely másik eseményre felhasználható utalványra váltható be, amelyek a www.koncertpromo.hu oldalon a Kiemelt események fülön találhatók.


Kérjük, hogy az utalvány igényléséhez 2021. szeptember 31-ig bezárólag küldje el részünkre az alábbi adatokat az ildivo@szovegszinhaz.hu e-mail címre.

- Jegyvásárló neve

 

- Jegyvásárló e-mail címe

 

- Vásárlást igazoló számla

 

- Belépőjegyen szereplő vonalkód

 

Az utalvány csak a saját szervezésű rendezvényeinkre beváltható, amelyek a www.koncertpromo.hu "Kiemelt események" fülön találhatók (szeptemberben két új koncertet jelentünk be):

Az utalvány 2021. december 31-ig használható fel bármely saját szervezésű rendezvényünkre, ezt a dátumot követően a voucher érvénytelenné válik.

A korábbi tájékoztatóink melyeket megtalálnak a weboldalunkon, a www.koncertpromo.hu-n és a social media felületeinken (Koncertpromo.hu Facebook és a koncert hivatalos Facebook oldala, illetve Facebook eseménye) közzétett szabályozásokra hivatkozással, a belépőjegyek visszaváltására nincs lehetőség, amely kommunikálva volt az első halasztáskor is, hogy ha akkor nem váltják vissza jegyeiket, akkor egy következő dátummódosítás esetén már nem lesz lehetőségük erre.

Amennyiben a műsort nem lehet új időpontban megrendezni, az esetben a visszaváltás menetéről tájékoztatni fogjuk a jegyvásárlókat a hivatalos jegyértékesítő oldalon (www.koncertpromo.hu).

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan dolgozik a beérkezett levelek feldolgozásán, ezért türelmüket szeretnénk kérni. Ha kérdéseik merülnek fel, akkor az ildivo@szovegszinhaz.hu címre küldött leveleiket igyekszünk mielőbb megválaszolni.

For the English version please visit:https://koncertpromo.hu/kiemelt-esemenyek/il-divo/
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024