Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Varnus Xavér koncert 2023-ban Gödöllőn - Jegyek itt!

2023.01.24 kovacsad

Varnus Xavér koncert 2023-ban Gödöllőn - Jegyek itt!

A HANGJEGY MŰVÉSZETI FESZTIVÁL keretein belül kerül megrendezésre Varnus Xaver orgonakoncertje 2023. április 30-án a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában kerül megrendezésre. Jegyek lentebb!

Varnus Xaver korunk talán legismertebb orgonaművésze. YouTube csatornáját 32 millióan nézték meg ezidáig, Bach koncertjének filmje, amelyet a Berlini Dóm nagyorgonáján rögzítettek, a maga közel 14 milliós YouTube megtekintésével hivatalosan is a történelem legnagyobb nézettségű orgonakoncertjévé lett. Nyaranta az Atlanti-óceán kanadai partján lévő magán-koncerttermének orgonáján ad kultikus hangversenyeket, minden ősszel és tavasszal Európa nagy katedrálisaiban és koncerttermeiben ad teltházas hangversenyeket. Övé a zenetörténet első négyszeres platina orgonalemeze, amelyet a Művészetek Palotájának általa felavatott orgonáján rögzített.
Solymosi Tari Emőke, a neves zenetörténész és zenekritikus, a Zeneakadémia tanára ezt a recenziót írta róla: Igazi romantikus művészegyéniség és romantikus ember a maga misztikum iránti vonzalmával. Olyan, mintha a múlt századból csöppent volna ide, amikor a közönség is tudott még igazán rajongani az igazi művészetért, amikor még hitt abban, hogy a művészet isteni megnyilatkozás. Xaver képes olyan érzelmeket kelteni, hogy úgy érezzük, falak omlanak le bennünk. Ezért közvetítheti a legnagyobb szellemek üzenetét. Neki megadatott, hogy megteremtse azt a bizonyos szent percet, amikor a művész körül megáll a levegő.

A HANGJEGY MŰVÉSZETI FESZTIVÁL keretein belül kerül megrendezésre Varnus Xaver orgonakoncertje 2023. április 30-án a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További koncertjeiről olvashattok itt:

• Fiával lép színpadra Budapesten Plácido Domingo - Jegyek a budapesti ...
• Varnus Xavér koncert 2023 - Jegyek soproni, kecskeméti, budapesti koncertre itt!
• Grúz Állami Népi Együttes - SUKHISHVILI a Margitszigeten 2023-ban!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024