Vezetőállás - Legyél te is állomásfőnök! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2016.05.16 Kovács Gergely

Vezetőállás - Legyél te is állomásfőnök! Próbáld ki INGYEN! Irányítsd te a terepasztalt! Próbáld ki, hogy milyen ha te vagy a főnök. Irányítsd te a vonatokat és a barátaiddal vagy családtagjaiddal figyelj, hogy ne legyen késés. Éld át a Vezetőállásban, hogy milyen, ha te irányíthatsz.

A Vezetőállás vasútmodell klub Magyarországon egyedülálló, melyben a látogatók aktív részesei lehetnek a modelleken keresztül a hazai vasútüzem életének és működésének, illetve a modell világ üzemeltetésének és építésének.

A magyarországi vasúti közlekedés valósághű folyamatainak játékos bemutatása, valamint a résztvevők számára e működésben közvetlen részvételi lehetőség biztosítása. A népszerűsíteni kívánt menetrend szerinti játékban a modellvasúti üzemet a nagyvasúti Forgalmi Utasításban leírt szabályok szerint bonyolítjuk. A vonatok menetrend szerint közlekednek, az állomáskezelők engedélyt kérnek a vonatok indítására, szervezik a forgalmat és az áruszállítást. A vonatokat a jelzések alapján mozdonyvezetők irányítják. Ez a fajta játék felnőtteket és gyerekeket egyaránt órákra képes lekötni. Ezen kívül lehetőség van Szabad játékra is, ahol lazább szabályok mellett játszhatunk.

Természetesen van más lehetőség is. Ez a Menetrend szerinti játék azért jó, mert izgalmas feladatokban tehetjük próbára magunkat.

Hónapról hónapra vannak országszerte modellvasút kiállítások, de ezek egyikén sem tudunk valósághű vasút-üzemeltetésben részt venni. A kiállításokon részvevő klubok terepasztalai csak ideiglenesen, a kiállításokra vannak összeszerelve, illetve azok vezérlésében csak a klub tagjai vehetnek részt. Ezért ez a klub a maga nemében jelenleg egyedülálló, hiszen itt bárki részt vehet az üzemeltetésben és modulépítésben.

Az igazi különlegességek egyike még az éjszakai "ködös" játék.


Próbáld ki te is! Jegyárak, időpontfoglalás és további részletek a vezetoallas.hu oldalon. és a Facebookon. Garantált élmény az egész családnak!

JÁTÉK!
Játuékunk nyertesei: Nánásiné Erika, Botházi Richárd

Videó:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nosztalgia járatok májusban is!
Több nosztalgia járat is indul 2016. május 1-én.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Bereczki Zoltán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Bereczki Zoltán koncert 2020-ban Budapesten. Jegyek itt!
INGYEN látható a Budapesti Operettszínház új musicalje!
Szétszakítottak címmel lesz látható az új musical, amit Dolhai Attila és Cári Tibor írtak.
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Joker, Bridget Jones 1-3, Mamma Mia, Csillag születik és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
INGYEN látható a Varga Miklós főszereplésével a Trianonról szóló rockopera!
INGYEN látható a Varga Miklós főszereplésével a Trianonról szóló rockopera!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK