Vezetőállás - Legyél te is állomásfőnök! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2016.05.16 Kovács Gergely

Vezetőállás - Legyél te is állomásfőnök! Próbáld ki INGYEN! Irányítsd te a terepasztalt! Próbáld ki, hogy milyen ha te vagy a főnök. Irányítsd te a vonatokat és a barátaiddal vagy családtagjaiddal figyelj, hogy ne legyen késés. Éld át a Vezetőállásban, hogy milyen, ha te irányíthatsz.

A Vezetőállás vasútmodell klub Magyarországon egyedülálló, melyben a látogatók aktív részesei lehetnek a modelleken keresztül a hazai vasútüzem életének és működésének, illetve a modell világ üzemeltetésének és építésének.

A magyarországi vasúti közlekedés valósághű folyamatainak játékos bemutatása, valamint a résztvevők számára e működésben közvetlen részvételi lehetőség biztosítása. A népszerűsíteni kívánt menetrend szerinti játékban a modellvasúti üzemet a nagyvasúti Forgalmi Utasításban leírt szabályok szerint bonyolítjuk. A vonatok menetrend szerint közlekednek, az állomáskezelők engedélyt kérnek a vonatok indítására, szervezik a forgalmat és az áruszállítást. A vonatokat a jelzések alapján mozdonyvezetők irányítják. Ez a fajta játék felnőtteket és gyerekeket egyaránt órákra képes lekötni. Ezen kívül lehetőség van Szabad játékra is, ahol lazább szabályok mellett játszhatunk.

Természetesen van más lehetőség is. Ez a Menetrend szerinti játék azért jó, mert izgalmas feladatokban tehetjük próbára magunkat.

Hónapról hónapra vannak országszerte modellvasút kiállítások, de ezek egyikén sem tudunk valósághű vasút-üzemeltetésben részt venni. A kiállításokon részvevő klubok terepasztalai csak ideiglenesen, a kiállításokra vannak összeszerelve, illetve azok vezérlésében csak a klub tagjai vehetnek részt. Ezért ez a klub a maga nemében jelenleg egyedülálló, hiszen itt bárki részt vehet az üzemeltetésben és modulépítésben.

Az igazi különlegességek egyike még az éjszakai "ködös" játék.


Próbáld ki te is! Jegyárak, időpontfoglalás és további részletek a vezetoallas.hu oldalon. és a Facebookon. Garantált élmény az egész családnak!

JÁTÉK!
Játuékunk nyertesei: Nánásiné Erika, Botházi Richárd

Videó:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nosztalgia járatok májusban is!
Több nosztalgia járat is indul 2016. május 1-én.
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Pécs, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.
Metallica Symphonic Tribute koncert 2020-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Metallica Symphonic Tribute 2020.március 12-én kerül sor a Budapest Kongresszusi Központban.
360 fokos panorámával és új attrakcióval vár Budapest legmagasabb korcsolyapályája 2019-ben!
Az előző évek rendkívüli sikerei után november 18-án hétfőn újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, ahol idén egy páratlan attrakcióval is készültek. Az Intermezzo ...
Világító rénszarvasfogat Magyarországon!
Világító rénszarvasfogat Magyarországon!
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása 2019-ben turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
Gyógynövényekkel az egészség megőrzéséért A bükki füvesember, SZABÓ GYURI BÁCSI előadása országszerte.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK