Videoklip készült a Rómeó és Júlia musical Aréna előadásához - KÉPEK itt!

Kelt: 2019.06.04 kovacsad

Videoklip készült a Rómeó és Júlia musical Aréna előadásához - KÉPEK itt! Videoklip készült a Rómeó és Júlia musical Aréna előadásához - KÉPEK itt!

A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. A 15 éves jubileumi előadáshoz egy videoklipet is forgattak, ezúttal a Szívből szeretni című dalhoz, amiben a musical számos rajongója is szerepelhetett.

A 15 éves jubileumi Aréna előadásban Rómeó, Mercutio és Benvolio alakját Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté alakítja.  A Lőrinc barátot Mészáros Árpád Zsolt, Montague-né és Capuletné szerepében is igazán izgalmas szereplőket láthatunk, hiszen Détár Enikő és Muri Enikő lesznek láthatóak a szerepben!

Az előadásra még vannak jegyek! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Jelenet Gérard Preesgurvic Rómeó és Júlia című musicaljéből a "Szívből szeretni" című dal klipjének forgatásán Budapesten, a Pálvölgyi cseppkőbarlang előtt 2019. május 28-án. MTI/Balogh Zoltán

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

NYERJ jegyet a Bonnie és Clyde musicalre a Margitszigetre!
A Bonnie és Clyde 2019. június 29-30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kettős szerepsoztásban lez látható.
Szabadság vándorai - DEMJÉN musical Budapesten sztárokkal - Jegyek itt!
Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László főszereplésével debütál Budapesten a Szabadság vándorai - Demjén musical. Jegyek itt!
Apáca show musical Budapesten az Arénában - Jegyek a 2019-es előadásokra itt!
Az Apáca show 2019. október 16-17-én a Papp László Sportarénában lesz látható. Az Apáca show musical Aréna előadásra már kaphatóak a jegyek. Az Apáca showban az Arénában Pellen Anna, Janza Kata, Csonka András, Feke Pál és az Operettszínház ...
Egyszer / Once musical a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Egyszer / Once musical 2019. szeptember 20-21-én kerül bemutatásra a Madách Színházban. Jegyek és szereplők itt!
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK