„ZENE-BOR” a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje vacsorával 2023-ban Budapesten - Jegyek
„ZENE-BOR” a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje vacsorával 2023. december 30-án a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek lentebb!
Már hagyománnyá vált a 27. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-BOR ünnepe, melyen minden évben december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedül álló, 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.
Az est egyik vendégszólistája Kállai Ernő Junior Prima díjas hegedűművész, napjaink egyik legkarizmatikusabb fiatal virtuóza, aki a világhírű mester, Itzhak Perlman tanítványaként diplomázott a New York-i Julliard Egyetemen. Azóta is számos koncertje mellett mindig nagy szeretettel lép fel a Zenekarral.
Idén ismét Lehár Ferenc és Kálmán Imre népszerű dallamaiból nyújtunk át egy csokrot a közönségnek az Operettszínház népszerű szólistáinak előadásában. A koncertet Lendvai Csócsi József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta és a Radetzky induló zárja.
Az est különlegessége, hogy a szünetben a közönség borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek kiváló nedüivel. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt sósfalatok kíséretében vagy akár négyfogásos ünnepi vacsora mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.
„ZENE-BOR” a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje vacsorával 2023. december 30-án a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Program:
18.30 Kapunyitás / borkóstolás
19.00 Koncert I. rész / vacsora
20.00 Szünet / borkóstolás
20.25 Koncert II. rész / vacsora folytatása
Menü:
Előétel: Libamáj Bruleé brióssal és vaníliás áfonyával
Leves: Gyöngytyúk consommé mellehúsával és zöldségekkel
Főétel: Supreme csirke csicsókás gratin burgonyával, parajos polentával és kápia mártással
Desszert: Fehércsokoládés tarte mákkal, szilvával és balzsamecettel
Vegetáriánus menü az alábbi e-mail címen kérhető: info@argosart.hu