Zrínyi musical Szigetváron! Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2013.08.01 Kovács Gergely

Zrínyi musical Szigetváron! Jegyvásárlás itt! Zrínyi 1566 rockmusical Szigetvár különleges hangulatú szabadtéri színpadán. Jegyek már kaphatóak!

Zrínyi Miklós születésének 500. évfordulójának tiszteletére készült "Zrínyi 1566" rock-musical a szigetvári hősöket mutatja be, mikor 1566-ban védték a várat a Bécs ellen vonuló Szulejmántól, majd az utolsónak maradt 300 ember kitört a lángoló belső várból és hősi halált halt.

Az akkori eseményeket érzelmekre hatóan és lendületesen bemutató színpadra szánt produkció méltán számíthat nagy érdeklődésre, történelmi témája, hősiességének aktualitása, dalainak slágergyanús dallama és szövege, valamint a benne szereplő énekesek és színészek kedveltsége révén.

2013-ban is látható lesz az előadás:
Szeptember 6-7. - Szigetvár

Online jegyvásárlás és szereposztás ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bónusz István a király előadás az Arénában! Jegyek itt!
A Szegedi Szabadtéri Játékok után a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a 30 éves jubileumi István a király előadásnak, amiben Stohl András, Feke Pál, Novák Péter és számtalan ismert színész lesz látható.
Halloween Musical Plusz 2013 - Jegyek itt!
Sztárokkal és különleges hangulatú rendezvénnyel várja a nézőket az egykori Pataky Művelődésiházban a nézőket a MusiacalPlusz 2013. október 27-én.
Macskák musical Debrecenben! Jegyek itt!
A debreceni Főnix Csarnok ad otthont 2013. október 12-én a Madách Színház előadásának. Debrecen városa is láthatja mitől olyan varázslatos a Macskák musical, hogy 30 év után is siker. A szereposztás is elkészült az előadásra.
Macskák musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
Bónusz ráadás előadás lesz látható a Macskák musicalből a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Margitszigeti előadásokra a jegyvásárlás már lehetséges.
Hotel Menthol musical Budapesten! Jegyek itt!
Fenyő Miklós musicalje a Hotel Menthol Budapesten lesz látható! Jegyek itt!
Jön a 700. Az Operaház Fantomja musical előadás! Jegyek itt!
700. alkalommal játszák a Madách Színházban az Operaház Fantomja musicalt 2013 november 9-én. Jegyek a jubileumi előadásra már kaphatóak!
A dzsungel könyve musical jegyek!
A Dzsungel könyve musical a bemutató óta töretlen sikerrel látható a Pesti Színház műsorán. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak!
Padlás musical jegyek! Jön a 800. előadás!
25 éves a Vígszínház A padlás című előadása; Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter meséjének jubileumi, 800. előadását kedden láthatja a közönség.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK