Jön a 700. Az Operaház Fantomja musical előadás! Jegyek itt!

Kelt: 2013.05.18 kovacsad

Jön a 700. Az Operaház Fantomja musical előadás! Jegyek itt! 700. alkalommal játszák a Madách Színházban az Operaház Fantomja musicalt 2013 november 9-én. Jegyek a jubileumi előadásra már kaphatóak!

25 éve indult világhódító útjára Andrew Lloyd Webber musicalje Az Operaház Fantomja.  A musicalből készült egy film is, sőt 2010-ben a musical folytatását is bemutatták Londonban Love Never Dies címmel.  Az elmúlt 25 évben világszerte a legnagyobb színházak tűzték műsorra a darabot, de 2003-ban a világon először Magyarországon a Madách Színházban mutatták be Az Operaház fantomját non replica verzióban. A budapesti előadás főszerepeiben olyan sztárokat láthatott az elmúlt tíz évben a  közönség mint Király Linda, Bíró Eszter, Fonyó Barbara, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Sasvári Sándor, Miller Zoltán, Bencze Ilona, Bot Gábor, Magyar Bálint. A magyar előadás 2010-ben ünnepelte a 600. előadását. A 2012/2013-as évadban a 10 éves jubileum alkalmából ünnepelheti a darabot a közönség, sőt a nyáron a musical egy koncert verziója a Szegedi Szabadtéri Színpadon is látható lesz. A nyári koncert előadás után a 2013/2014-es évadban pedig egy újabb jubileum, a 700. előadás ünneplésére várják a rajongókat. A 700. Az Operaház Fantomja előadás 2013. november 9-én lesz. Az előadásra jegyek ide kattintva vásárolhatóak!

Megosztás:



Kapcsolódó hírek:

Az Operaház fantomja musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán! Jegyek itt!
Musical-koncert változat Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékokon! Az Operaház Fantomja szegedi koncert előadása igazi különlegesség lesz. A szereposztás már elkészült és jegyek is kaphatóak már.
EDDA musical jegyek!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, ami az EDDA Művek dalaiből készül. A musical szereposztás terén is tartogat meglepetéseket. A KÖR címet viselő musical a RAM Colosseumban lesz elsőként látható. A premier május 17-én lesz.
Macskák musical Óbudán 2013 nyarán! Jegyek és szereposztás itt!
Az Óbudai Nyár 2013 programja még készül. Egy program azonban már biztos. A Zichy Kastély udvarán Óbudán lesz látható a Macskák musical a Madách Színház társulatával! A szereposztás is elkészült.
Oliver musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2013-ban! Jegyek itt!
2013 nyarán a Budapesti Nyári Fesztivál műsorán lesz látható a híres regényből készült Olivér musical.
Rómeó és Júlia musical 2013-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon! Jegyek és infók itt!
2013-ban ismét Baján a Budapesti Operettszínház egyi ksiker produkciója. Miután a Csodálatos Baja program keretein belül a Miss Saigon musical már sikert aratott Baján, így a Budapesti Operettszínház 2013 nyarán a legnagyobb sikerprodukcióját hozza ...
Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
2013. július 26-27 lesz a premierje a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínház új musicaljének. Az Elfújta a szél című musicalt a Rómeó és Júlia musical szerzője írta. Az Elfújta a szél musicalre jegyek már kaphatóak és ...
Elfújta a szél musical Sopronban az MKB Arénában 2013 nyarán! Jegyek itt!
2013. augusztus 17-18-án Sopronban a MKB Aréna szabadtéri színpadán debütál a Budapesti Operettszínház új musicalje az Elfújta a szél. Jegyek itt!
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNK



LEGOLVASOTTABB HÍREK