Cirkuszi Világnap - Fókák, kutyák, papgájok és ügyesség versenyek az INGYENES programon!

Kelt: 2018.04.16 Kovács Gergely

Cirkuszi Világnap - Fókák, kutyák, papgájok és ügyesség versenyek az INGYENES programon! Ingyenes programokkal várja a Fővárosi Nagycirkusz is a látogatókat 2018. április 21-én.

Idén április 21-én ünnepeljük a Cirkuszi Világnapot, amely alkalmából sok színes programmal várja a Fővárosi Nagycirkusz látogatóit. A 11:00, 15:00 és 19:00 órakor kezdődő előadások előtt egy órával egy bemutató keretében artisták, bohócok és cirkuszi állatok lepik el a Fővárosi Nagycirkusz előtti teret, ahol bárki kipróbálhatja ügyességét és bátorságát a cirkuszi eszközök segítségével a cirkuszi játszóházban.

A 10:00, 14:00 és 18:00 órakor kezdődő egy órás eseményen fellépnek a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium diákjai, valamint találkozhatunk az előadáson fellépő állatokkal (10 órától kutyákkal és papagájokkal, 14 és 18 órától fókákkal, kutyákkal és papagájokkal). A cirkuszi játszóház mellett pedig a szerencséjüket is próbára tehetik a játékos kedvű látogatók, a szerencsekerékkel különböző ajándékokat nyerhetnek, emellett arcfestő asztal is várja vendégeinket.

A Fővárosi Nagycirkuszban most vizicirkuszi műsor várja a nézőket egészen a nyár végéig. Érdemes előre jegyeket venni a látványos showra. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! 

Ezenkívül ebből az alkalomból a cirkuszművészetet hirdető óriásplakátok borítják be Budapestet, amelyek egytől egyig e művészeti ág közösségi-társadalmi értékeire hívják fel a figyelmet. A cirkuszművészet sokszínű, gazdag világával közösségeket szólít meg, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat közvetít. Ezt hivatott hirdetni a Cirkuszi Világnap alkalmából elkészült több mint tízféle óriásplakát is, melyet a Fővárosi Nagycirkusz kreatív csapata alkotott meg, és amit ötven alternatívából választott ki ötven neves művész, közéleti személyiség, valamint több száz néző segítségével. 

További érdekes és ingyenes programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben. Ne hagyd ki a nyereményjátékainkat sem a JÁTÉK menüben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ingyenes Fénykard vívás gyakorlás lesz a Városligetben!
Star Wars kedvelők figyelem. Gyakorlásra fel! A különleges eseményre mindenkit szeretettel várnak.
Light Ride Budapest 2018 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten!
LED-del, villogó lámpákkal és látványos fényfüzérekkel kiegészülve indulnak az éjszakába a bringások 2018-ban is. Jön a 4. Light Ride.
Vizicirkusz show 2018-ban Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
A Fővárosi Nagycirkuszba 2018 nyarán ismét vizicirkuszi show várja majd a közönséget.
20 méter magasban drótkötélen a cirkuszok világnapján!
2018. április 21-én a cirkuszok világnapján. 20 méter magasan a sátor felett kifeszített drótkötélen, kibiztosítás nélkül mutatnak be produkciókat, valamint Ifj. Richter József cirkuszigazgató sógora Ifj. René Casselly elefánthátról dobbantva kosarazik.
Ingyenes Rajzfilmes kiállítás a Pannónia Stúdióban!
A kiállítás Cakó Ferenc, Sajdik Ferenc és Dargay Attila munkásságának azt a részét mutatja be, amelynek Csukás István írásai szolgáltattak alapot.
Ingyenes vezetéstechnikai tréning indul! Jelentkezz te is!
Több, mint ezren vehetnek részt ingyenes vezetéstechnikai tréningen.
INGYEN korizhatunk 2 órán át a Városligetben a Magyar Korcsolyázás Napján!
Többek között ingyenes korcsolyázási lehetőséggel várják a Városligeti Műjégpályán az érdeklődőket a Magyar Korcsolyázás Napján.
INGYEN utazhatnak a gyerekek a Gyermekvasúton 2 napig!
Megéri télen is felkeresni a budapesti kisvasutat. Különleges akcióval készülnek ugyanis február utolsó hétvégéjén.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK