EDDA, Presser, Republic az Arénában - Jegyek a jótékonysági koncertre 3000 forinttól kaphatóak!

Kelt: 2018.08.05 kovacsad

EDDA, Presser, Republic az Arénában - Jegyek a jótékonysági koncertre 3000 forinttól kaphatóak! A Jobb Velünk a Világ koncerten 2018. szeptember 13-án a Papp László Budapest Sportarénában a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel: EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel. Jegyek már 3000 forinttó lkaphatóak!

Az idén 25 éve Erdélyben alapított Szent Ferenc Alapítvány és a 10 éves Jobb velünk a világ! programot szervező Nem Adom Fel Alapítvány közösen szervezett  jótékonysági koncertjén 2018. szeptember 13-án a Budapest Papp László Sportarénában közösen tesznek tanúságot arról, hogy mindenkinek, akármilyen hátrányos helyzetben éli is az életét, lehetősége van úgy élni, hogy legyen általa is jobb a világ!

A pénz az erdélyi Szent Ferenc Alapítvány számlájára kerül. A befolyó összegből részben az Erdélyben élő, nehéz sorsú gyerekek, részben a Nem Adom Fel Alapítvány A Böjte Csaba által fémjelzett Jobb velünk a világ koncerten a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel: EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Jobb velünk a világ! kezdeményezést a sérült előadókból álló NEMADOMFEL Együttes hívta életre 2008-ban azért, hogy megmutassa, a  hátrányban élők és a fogyatékos emberek is olyan értékeket hoznak létre és továbbítanak, mellyel másokat is gazdagítanak.

Az idei koncert bevételével a zenekar támogatni kívánja azt a célt, hogy a hátrányos helyzetben élők is megtapasztalják a családi élet szépségét.  A befolyt támogatást a felcseperedett fiatalok  szakképzésre lesz fordítva!! 

A Jobb Velünk a Világ! kezdeményezés, és a koncertek üzeneteinek ereje már számos programban megmutatkozott.  „A Jobb Velünk a Világ! számunkra nem csak rendezvények sorozata, hanem mindig fontos üzenet közvetítése is egyben.– mondta el Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány és a Jobb Velünk a Világ! program szóvivője. „Üzenet azért, mert azt gondoljuk, pusztán attól, hogy megszülettünk és akarjuk az élet ajándékai megélni, a család boldogságát megtapasztalni, már jobb és gazdagabb velünk a világ. Ez az, ami hajt minket évről évre, hogy folyamatosan egyre több programot tudjunk megvalósítani Magyarországon sérült embertársaink jobb és elfogadottabb életkörülményeinek megteremtése érdekében” – tette hozzá Papp Szabolcs.

Az együttműködés célja, hogy a nem klasszikus családban felnövekvők, a fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű személyek a táradalom egyenrangú tagjai legyenek az élet minden területén, így a családalapításban, a családi biztonság megteremtésének lehetőségében is. A Jobb velünk a világ! kezdeményezés olyan esemény és gondolat, mely nagymértékben hozzájárul ennek társadalmi elfogadásához.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.
Duplázik Presser Gábor az Arénában! Jegyek itt!
Presser Gábor koncertje 2018. október 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Az 1507. koncert majdnem teltház ezért az 1508. koncertre is megnyitják a jegyeket.
Radics Gigi Aréna koncert 2018-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi 2018. november 10-én 19:00 órakor a PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN.
R-GO - Szikora Róbert koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jubileumi R-go és Szikora Róbert koncert 2018. december 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Neoton koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek a Neoton arénakoncertre itt!
Neoton az Arénában 2018-ban is! A Neoton koncertez 2018. október 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, állandó zenésztársaikkal, Heatlie Dáviddal, Lukács Andreával és Lukács Lászlóval ...
Jégfolyosó nyílt Budapesten! Részletek itt!
Budapesten nyilik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt!
X-faktor szavazó alkalmazás! RTL24 app letöltés itt!
Az aplikáció Android telefonra és Iphonera is letölthető. Szavazz ingyen az X-faktor 2018 őszi élő showjának énekeseire. Az X-factor adásaiban az RTL24 app lesz segítségedre! Arany Tímea, Balog Janó, Kovács Pál, Kurokava Takayuki, Ölveti László, ...
Andrea Bocelli koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Andrea Bocelli legközelebb 2019-ben koncertezik Magyarországon. Andrea Bocelli 2019. november 16-án Budapesten a Pápp László Sportarénában lesz látható!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK