Épületek gyufaszálból! INGYENES kiállítás Budapesten!

Kelt: 2018.04.14 Kovács Gergely

Épületek gyufaszálból! INGYENES kiállítás Budapesten! 2 héten át lesz látogatható a különleges kiállítás. Szűcs Pál kiállítását május 2-től láthatja a közönség.

Pár napja a Minimax Hajóról és a Hófehérke musical országos turnéról. írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Szűcs Pál 1996 óta épít házakat gyufából. Aprólékos munkával megépítette már a pécsi rendőrség több épületét és két külföldi kastélyt is. 

Óratorony, boltív és rácsos erkély – mindez gyufából és fogpiszkálóból. A turai kastély élethű modellje 33 ezer gyufaszálból épült. Egy-egy oszlopban több mint száz darab fogpiszkáló és gyufaszál van. A nyugdíjas rendőrtiszt közel két év alatt készítette el a különleges modellt. Ez tökéletes mása az eredetinek: még a félköríves falakból álló pálmaház és az épület belseje is olyan, mint az eredeti kastélyé. A kiállításon ez a kastély is látható lesz több más remek épület mellett.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!Megnyitó: 2018. május 2. 14 óra 
Helyszín: Stefánia Galéria (1143 Buapest Stefánia út 34-36.)

Megtekinthető: 2018. május 2-től 19-ig, naponta 13-18 óráig. Szombaton és vasárnap az alkotó tárlatvezetésével.

A belépés díjtalan!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreinket sem, hiszen további INGYENES és érdekes programokról olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Minimax Gyerekhajó 2019 - Budapesten és a Balatonon is közlekedik! Jegyek itt!
Budapest mellett Siófok, Balatonfüred és Badacsony hajóállomásáról is indul Minimax Gyerekhajó. A 2019-as menetrend és minden, amit tudni lehet. Ne hagyd ki!
Flippermúzeum nyílt Budapesten! Interaktív kiállítás!
A múzeum több, mint 130 gépe kipróbálható az interaktív kiállításon. Igazán nagy élmény ez a gyerekeknek és a felnőtteknek is egyaránt. Magyarország első és Európa legnagyobb, folyamatosan működő interaktív flipper kiállítása. Jegyek, ...
BudapestAlternative‎ - Nézd meg Budapestet, ahogy még nem láttad!
INGYENES kiállítás nyílt Budapesten. A különleges kiállításon Budapestet láthatjuk szokatlan módon.
Ingyenes koncertek és gyerekprogramok is várnak az Akváriumban!
Az Akvárium Tavasz Terasz részeként például Járai Márk, Kovácsovics Fruzsuna és számtalan fellépő várja a közönséget az ingyenes programokra.
Ingyenes Rajzfilmes kiállítás a Pannónia Stúdióban!
A kiállítás Cakó Ferenc, Sajdik Ferenc és Dargay Attila munkásságának azt a részét mutatja be, amelynek Csukás István írásai szolgáltattak alapot.
Ingyenes libegőzés vár az édesanyákra!
2018 egy napján ingyen libegőzhetnek az édesanyák.
INGYENES Szabadulószoba nyílt Budapesten a fiataloknak!
Tudat-törő szabadulószoba a világ első függőség témájú szabadulószobája, melyet a XIII. Kerületi Prevenciós Központ és a Nyírő Gyula Kórház-OPAI Drogbeteg Gondozójának munkatársai közös munkájából született.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK