Mikulás napi programok 2014

Kelt: 2014.10.18 Kovács Gergely

Mikulás napi programok 2014 2014. december 6-án és a hétvégén is rengeteg Mikulásos program várja a családokat. A legérdekesebbeket egybe gyűjtöttük. Mikulásvonat, Mikulás futás, Diótörő, Csoki Múzeum, Télapó Expressz, stb.

Gyermeked kapott már levelet a Mikulástól?
Az idén - cukorka és csoki helyett - szerezz örömöt gyermekednek, felejthetetlen emlékkkel. IGAZI LEVÉL A MIKULÁSTÓL! www.mikulasiroda.hu - az örömöt borítékoljuk!


A Művelődési házak is készülnek szokás szerint Mikulás műsorokkal. A műsorokról ide kattintva talál információkat.

Nótás Mikulás című műsorával szórakoztat Gryllus Vilmos 2014. december 7-én a budapesti gyerekeket. Részletek itt!

Igazi különlegesség lehet a Csokoládé Múzeum, ami decemberben igazán népszerű. Ha el szeretnénk kerülni a felesleges utazást, akkor érdemes előre megvenni a jegyeket. Jegyvásárlás itt!A Diótörő idén sem marad el. Az Operaház előadására szinte már lehetetlen jegyet szerezni, de számtalan más előadás lesz látható az országban. Köztük a Kiev City Balett előadása, ami országos turnéra indul. Részletek itt!

A Hattyúk tava című szintén legendás balett előadást is a Kiev City Balett előadásában láthatják ország szerte az érdeklődők. Helyszínek és részletek itt!


Bűvész Iskola és egyéb érdekességek várják decemberben is a gyerekeket a Bűvész Színházban. A színház befogadó képessége elég kicsike, így ide is érdemes előre foglalni ide kattintva.


A Télapó Expressz és Mikulásvonat idén is várja az érdeklődőket. Ráadásul több helyszínen is. Részletek itt!

Érdekessége lesznek idén is!
Debrecenben például RockMikulás lesz. Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a RockMikulás elnevezésű rendezvény, ahol a Mikulás környékét felölelő néhány napban számos rockzenekar lép fel az Ifjúsági Házban.

A Zöld Mikulás is Debrecenben várja az érdeklődőket. A Hortobágy-halastavi Kisvasút decemberben átalakul Mikulásvonattá. A gyerekek a Zöld Mikulás házáig úgy juthatnak el, ha a rájuk váró játékos feladatokat teljesítik. A jól megérdemelt munka gyümölcse a Zöld Mikulás Zöld csomagja.

Budapesten a Szemlő-hegyi barlang Barlangi Mikulással várja a gyerekeket. 2014. December 6-7-8-án Szemlő-hegyi-barlangba is ellátogat a Mikulás. A szarvasok vontatta szán helyett kötélen ereszkedik le a barlang falán. Részletek itt!

A komáromi Magyar Lovas Színház november 30-án délután Mikulás Lovas Gála műsorral készül. Jegyvásárlás itt!

Az Aggteleki Nemzeti Parkban Mikulástúra várja a kicsiket. Kifejezetten kicsik számára alkalmas túrával. Részletek itt!

Várhatóan idén sem marad el a Motoros Mikulás Felvonulás, ami mindig változó helyszínen zajlik.

Mikulás futás is van minden évben. 2014-ben Budapesten rendezik meg a Mikulás Kocogást. A jótékonysági eseményen fürdőruhára vetkőzött Mikulások futnak át a városon. Részletek itt!

Nagykarácsony azaz Mikulásfalva 2014-ben is várja a gyerekeket. A település nagy látványossága a Mikulásház. Az érdeklődőket Mikulás Fesztivál is várja. November 15 és december 22. között a Mikulásháznál a Mikulás szarvasai, a Mikulás szánkója, csere - bere ajándékládika és büfé várja a látogatókat. A vendégek felkereshetik még a megyék karácsonyfáit, az Ugráldát és a Mikulás kézműves- és játszóházát. Érdemes informálódni indulás előtt, hiszen sok csoport látogatja meg a falut minden évben. Így elkerülhetjük a sorállást és az esetleges bosszankodást.

Várhatóan 2014-ben sem marad majd el az immár 18. Mikulás Rally se marad el. Részletek itt!

Ha kíváncsi vagy mit csinál a Mikulás, akkor megnézheted. A Santa Claus Live internetes élő közvetítés a Mikulás otthonából -a Finnországi Lappföldről- ad élő közvetítést. Részletek itt!


Hangolódjon velünk a karácsonyra és nézze meg a csodás képeket, amik a Karácsony Kiállításról vannak. Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon ingyenes kiállítással várja a családokat. Részletek itt!

Ha hallottál egy érdekes, vicces vagy jó programról -nem csak Mikulás napi- küld el nekünk a facebook oldalunkon, hogy megoszthassuk másokkal.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Pálinka kóstoló Budapesten!
A Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház Pálinkaportya programjaiban Kuruc program és fejedelmi program szerepel. Magunk csapolhatunk pálinkát és még pálinkás csokit is kóstolhatunk. Számtalan program várja az érdeklődőket.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
VI. Tennis Classics 2013-ban! Jegyvásárlás itt!
Jön a 6. Tennis Classics 2013. december 3-án. A Papp László Budapest Sportaréna ad újra otthont a különleges tenisz eseménynek.
Van Gogh Kiállítás óriás gigantikus képekkel a Vörösmarty téren! Jegyek és videó itt!
Van Gogh LIVE is lehetne a Van Gogh Alive kiállítás címe, hiszen szinte mintha csak élnének a képek, olyan érzésünk lehet. A Váci utca híres Váci1 Palotájában látható a gigantikus kiállítás.
Korda György életmű koncert - Jegyvásárlás, helyszínek, jegyárak itt!
Korda György Életmű koncert turné 2013-ban! Balázs Klári is elkíséri az énekest az országos turnéra. Jegyárak, helyszínek, dátumok és minden információ amit tudni lehet egybegyűjtve.
Diótörő jegyek 2014
Cegléd, Tatabánya, Zalaegerszeg, Százhalombatta, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz látható A hattyúk tava és a Diótörő balett. Jegyek már kaphatóak!
Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x