Rúzsa Magdi és Presser Gábor duett koncert - Országos turné - Jegyek itt!

Kelt: 2018.10.26 kovacsad

Rúzsa Magdi és Presser Gábor duett koncert - Országos turné - Jegyek itt! 2018 telén Presser Gábor és Rúzsa Magdi ismét közös koncertturnéra indul Angyal mellettem címmel! Idén Budapesten is látható lesz a koncert.

Presser Gábor és Rúzsa Magdi kapcsoalta  a Megasztárban indult s azóta csak mégerősebb lett. Rúzsa Magdi mint énekes már bizonyított és hatalmas rajongótábora van. Dalait folyamatosan  hallhatjuk a rádiókban és nem egy dalát dolgozzák fel más  zenészek is.

A dalai közül az egyik legnagyobb kedvence az Egyszer című dal, amit Presser Gábor írt és már több alkalommal is előadták már együtt.

Az Angyal mellettem című közös koncertturnén valószínűleg ezt a dalt is eléneklik. Ugyanis Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncert turnéra indul. 

A turné állomásai folyamatosan bővülnek. Jegyvásárlás és a teljes lista itt!
 
Jelenleg meghírdetett állomások:

2018.december 1. Körmend, Városi Sportcsarnok

2018.december 8. Szentes, Dr. PApp László Városi Sportcsarnok
2018.december 17. Veszprém, Hangvilla

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Korda György és Balázs Klári koncert turné 2016 - Jegyek és helyszínek itt!
2016. december 20-22 között Karácsonyi koncert turnéra indul Korda György és Balázs Klári a Bagi-Nacsa duóval. Székesfehérvár, Győr és Budapest közönsége biztosan élvezheti a turnét.
Rákász Gergely karácsonyi koncert turné 2016 - Jegyek itt!
Rákász Gergely karácsonyi koncert turnéra indul. A Mozart Christmas Edition koncert Budapest, Békéscsaba, Szolnok, Kecskemét, Orosháza, Hódmezővásárhely, Sopron, Szombathely és még számos város közönségét kápráztatja majd el.
Falusi Mariann és Presser Gábor koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Huszegynehány dalunk címmel a Budapesti Kongresszusi Központban Falusi Mariann és Presser Gábor ad koncertet 2017. október 28-án. A jegyvásárlás már elkezdődött!
Rúzsa Magdi koncert 2018-ban az Arénában Budapesten - Jegyek itt!
Rúzsa Magdi 2018-ban ismét nagy dobásra készül, s az Arénába várja rajongóit. A Rúzsa Magdi arénakoncert 2018. február 24-én kerül megrendezésre Budapesten a Papp László Sportarénában.
Mága Zoltán Újévi koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
2018-ban már a 10. Budapesti Újév koncertjére készül Mága Zoltán. Mága Zoltán Újévi koncertjén 2018. január 1-én a Papp László Sportarénában David Foster és Oscar-díjas sztárok várják a közönséget.
EDDA koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
Az EDDA koncertezik 2018. március 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek az EDDA 2018-as arénakoncertjére már kaphatóak!
We Will Rock You Queen musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A Queen musical a We Will Rock You Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János, Veres Mónika és még sokan más jól ismert művész főszereplésével 2019-ben ismét Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható! Jegyek itt!
Egy napra INGYENES a Vasúttörténeti Park augusztusban!
2019 augusztusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK